Винена ракия

Винена ракия

0

Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и...

1

рандеман на винена ракия

Открий всички 12 избрани предложения за рандеман на винена ракия в Готвач.бг.
Ракия

Ракия

на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се получава, след...

Виненки

Виненки

От посочените продукти се замесва меко тесто. От него се разточва лист с дебелина 2 мм. С чашка изрязваме кръгчета, в които се поставя сладко...

Винена пяна

Винена пяна

Поставете всички продукти в порцеланов съд и ги разбъркайте. Поставете съда в тенджера с гореща вода и разбийте продуктите с миксера, докато...

Бадемова ракия

Бадемова ракия

За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и...

Ракия Анасонлийка

Ракия Анасонлийка

1

Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и...

Гроздова ракия

Гроздова ракия

3

Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...

Плодова ракия

Плодова ракия

Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка...

Крушова ракия

Крушова ракия

6

изварява веднага. След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....

Ябълкова ракия

Ябълкова ракия

10

, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....

Винени сосове

Винени сосове

видове винени сосове, идващи от цял свят. Те се използват за заливка както на меса и риби, така и на плодове и зеленчуци. Ето как да си ги...

Винени локумки

Винени локумки

1

Пресяваме брашното и правим кладенче, в което изсипваме виното и разтопената мас. Месим тесто, което да не лепи. Оставяме в хладилника за час...