Винена ракия

Винена ракия

0

Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и...

1

рандеман на винена ракия

Открий всички 12 избрани предложения за рандеман на винена ракия в Готвач.бг.
Ракия

Ракия

 

на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се получава, след...

Виненки

Виненки

 

От посочените продукти се замесва меко тесто. От него се разточва лист с дебелина 2 мм. С чашка изрязваме кръгчета, в които се поставя сладко...

Винена пяна

Винена пяна

 

Поставете всички продукти в порцеланов съд и ги разбъркайте. Поставете съда в тенджера с гореща вода и разбийте продуктите с миксера, докато...

Винени локумки

Винени локумки

1 

Пресяваме брашното и правим кладенче, в което изсипваме виното и разтопената мас. Месим тесто, което да не лепи. Оставяме в хладилника за час...

Винени сосове

Винени сосове

 

видове винени сосове, идващи от цял свят. Те се използват за заливка както на меса и риби, така и на плодове и зеленчуци. Ето как да си ги...

Винени рулца

Винени рулца

2 

Котлетите се поръсват със сол, черен пипер и се начукват внимателно с чукче. Завиват се на руло, завързват се с конец и се пържат от всички...

Пъстърва във винена панировка

Пъстърва във винена панировка

 

Приготвя се панировка, като жълтъците се отделят от белтъците. Брашното се разбива с жълтъците, виното и 150 милилитра вода до еднородна смес...

Винен кебап

Винен кебап

3 

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Черешова ракия

Черешова ракия

 

) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...

Дюлева ракия

Дюлева ракия

3 

. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като...

Сливова ракия

Сливова ракия

2 

приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....