събота, 1 август
Истината за рачешките ролца

Истината за рачешките ролца

3

Рачешките ролца се правят от сурими – смляно филе от бяла риба. Некачествените се трошат и нямат вкус, защото съдържат много нишесте и брашно.

1

Ролца от раци приготвяне

Ролца от раци приготвяне - кулинарни полезни и практични съвети. избрани статии и материали в Готвач.бг. Готварски и здравни материали за Ролца от раци приготвяне.
 • Ролца от раци приготвяне - Как да приготвим раци

  Как да приготвим раци

  21.08.20140

  Сочното сладко месо на раците се харесва както на възрастните, така и на децата. Ордьоврите и ястията от раци са популярни в много национални кухни.

 • Ролца от раци приготвяне - Как се приготвят раци

  Как се приготвят раци

  06.01.20120

  Има много различни начини за приготвяне на вкусни ястия с раци. Най-лесният начин да ги приготвите е да ги сварите във вряща вода с добавка на черен пипер на зърна, сол и копър.

 • Ролца от раци приготвяне - Рибни ястия за Благовещение

  Рибни ястия за Благовещение

  25.03.20150

  На Благовещение се приготвя печена риба, но можете да разнообразите менюто за празника с рибно руло с рачешки ролца. Вкусът на това руло е като на пълнена риба.

 • Ролца от раци приготвяне - Тънкости при готвенето на тофу

  Тънкости при готвенето на тофу

  10.03.20120

  Най-важното при готвенето на тофу са подправките, които му придават вкус и аромат. При правилното им използване никой няма да се досети, че ястието е от тофу.

 • Ролца от раци приготвяне - Какво съдържат рулцата от раци

  Какво съдържат рулцата от раци

  26.03.201217

  Основен компонент на рулцата от раци е пречистен рибен белтък, известен като сурими. Освен него в състава на рулцата от раци влизат картофено нишесте, растителна мазнина, сол, захар, вода, натурален ароматизатор.

 • Ролца от раци приготвяне - Какво да приготвим с печурки

  Какво да приготвим с печурки

  21.01.20120

  Печурките са вкусни и полезни и с тях могат да се приготвят различни ордьоври и салати. Изненадайте близките си със салата от печурки и рачешки ролца и с гъбена торта.

 • Ролца от раци приготвяне - Новогодишна трапеза за всеки

  Новогодишна трапеза за всеки

  31.12.20120

  Без да се харчат много пари за продуктите за приготвяне на новогодишната трапеза също може да се отпразнува едно наистина чудесно посрещане на 2013 година.

 • Ролца от раци приготвяне - Романтична вечеря за осми март

  Романтична вечеря за осми март

  08.03.20120

  Бъдете истинска богиня в кухнята, преди да бъдете такава в спалнята, и зарадвайте силната си половинка с ястия, които да разпалят не само апетита му.

 • Ролца от раци приготвяне - Най-известните видове суши

  Най-известните видове суши

  19.10.20100

  Суши представлява малки хапки филе сурова риба, обвити с варен ориз. Невероятно вкусно, сушито се приготвя за пръв път през 19 век.

 • Ролца от раци приготвяне - Идеи за нетрадиционни салати

  Идеи за нетрадиционни салати

  10.10.20110

  Изненадайте гостите си с нетрадиционни салати, в които се съчетават банани и скариди и калмари и гъби. Пригответе японска салата от авокадо със скариди.

 • Ролца от раци приготвяне - Красиви салати и предястия

  Красиви салати и предястия

  24.05.20130

  Изненадайте гостите си със салати и предястия, които не само имат оригинален вкус, но също така и изглеждат добре. Апетитните салати и предястия изчезват за секунди от масата.

 • Ролца от раци приготвяне - Идеи за студени сандвичи за път

  Идеи за студени сандвичи за път

  29.12.20120

  Когато сте на път, студените сандвичи са лесно за приготвяне и вкусно средство за подсилване. Едни от най-вкусните и леки студени сандвичи са френските сандвичи с кашкавал.

 • Ролца от раци приготвяне - Тънкости при приготвяне на суши

  Тънкости при приготвяне на суши

  17.04.20131

  Японската кухня е неповторима и привлекателна за всички, които обичат изискания необикновен вкус. Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия.

 • Ролца от раци приготвяне - Как да ядем раци и други морски дарове

  Как да ядем раци и други морски дарове

  04.09.20120

  Ако морските дарове са приготвени така, че за консумацията им са необходими специални прибори, те ще ви бъдат поднесени. Това са специални щипки, вилица за омари и нож за раци.

 • Ролца от раци приготвяне - Подреждане на плата

  Подреждане на плата

  30.05.20120

  Красиво подреденото плато е много важна част от празничната маса. Дори без повод подреждайте нарязаните парчета салам или кашкавал красиво, за да внесете повече настроение в ритуала на храненето.

 • Ролца от раци приготвяне - Морските дарове - на трапезата от древността до днес

  Морските дарове - на трапезата от древността до днес

  05.03.20140

  Морските дарове са присъствали на трапезата още на древните хора. Какви морски дарове предпочитат в различните страни. Как приготвят скариди, раци, омари.

 • Ролца от раци приготвяне - Рулца от раци

  Рулца от раци

  05.03.20141

  Рулцата от раци или рачешки рулца са сурогатен продукт на съвременната хранителна индустрия. Рулцата от раци се наричат така макар и да нямат никакво месо от раци. Рулцата от рази се правят от филе от бяла риба, т. нар. сурими.

 • Ролца от раци приготвяне - Пет рецепти за филе от риба

  Пет рецепти за филе от риба

  02.05.20150

  Предимство на готвенето на риба е бързата термична обработка, възможността за съчетаване на рибното филе с много и различни сосове, и не на последно място, ползата за организма от състава на рибата.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Ролца от раци приготвяне - потребителски рецепти и актуални статии по темата. Полезни материали за Ролца от раци приготвяне в Готвач.бг. Имаш коментари на тема Ролца от раци приготвяне? Обърни се към нас от линка за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Ролца от раци приготвяне в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.