Тестена закуска с лютеница

Тестена закуска с лютеница

0

промушете през илика, изтеглете и защипете така че да ги свържете. Така оформете и с другите две групи тесто. Намажете получените тестени...

1

тестени закуски с мая

Открий всички 12 кулинарни идеи за тестени закуски с мая в Готвач.бг.
Вкусна тестена закуска

Вкусна тестена закуска

2 

Приготвяме тестото и го оставяме да втаса. Може да използваме и готово тесто. Правим 4 топки от него и ги разточваме. Върху 2 от тях...

Мая

Мая

3 

, преди повече от 5000 г. Използва се преди всичко заради качеството си да подквасва. С времето станало ясно, че хлебната мая представлява...

Тестени охлювчета

Тестени охлювчета

 

Прясното мляко се разбърква заедно с маята и захарта. Оставя се за 5 мин. да втаса. След това се разбъркват яйцата и се добавят към сместа...

Тестени атракции

Тестени атракции

 

долния край. Оформете око от тестено топче. С върха на ножа нарисувайте полукръгове по тестото, които да представляват рибените люспи....

Арменски тестени специалитети

Арменски тестени специалитети

 

традиционните селскостопански култури и животни, отглеждани в районите, населени с арменци. Арменците са прочути и със своите тестени...

Тестени розички със сирене

Тестени розички със сирене

 

Активирайте маята с 1 к.ч. хладка вода. Добавете захарта и малко брашно, разбъркайте. След като маята бухне, я добавете към пресятото брашно...

Тестени снежни човечета

Тестени снежни човечета

 

Маята се разбърква в топлото прясно мляко със захарта и се оставя да шупне. Сипва се в брашното, добавяме яйцата, щипка сол, 2 с.л. меко масло и...

Тестени розички със сирене

Тестени розички със сирене

2 

Настъргваме сиренето и добавяме 100 г масло на стайна температура, което накъсваме на парчета, разбъркваме. Разтваряме маята със захарта и 2...

Бирена мая

Бирена мая

 

От дълги години маята се използва като както в производството на тестени изделия и пивоварството, така и в здравословното и спортно хранене...

Тестени възелчета по беларуски

Тестени възелчета по беларуски

 

Маслото се разбива със захарта, добавя се яйцето, сметаната, кимът, солта, брашното с бакпулвера и се замесва тесто. Оставя се на топло за 30...

Грузински тестени гозинаки

Грузински тестени гозинаки

 

, разрязва се на тънки ленти с дебелина на кибритена клечка. Маслото се загрява до мехури и в него се пържат тестените ленти. Отцеждат се в...