Сиренца пане

Сиренца пане

1

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

1

тиквички пане

Открий всички 12 кулинарни идеи относно тиквички пане в Готвач.бг.
Карфиол пане

Карфиол пане

3 

в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....

Сирене пане

Сирене пане

2 

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Език пане

Език пане

 

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Калмари пане

Калмари пане

2 

Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...

Броколи Пане

Броколи Пане

 

Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...

Кашкавал пане

Кашкавал пане

4 

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...

Мозък пане

Мозък пане

2 

Предварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират се...

Охлюви пане

Охлюви пане

3 

Събраното количество охлюви (поне 100 броя) се оставят за 2 дена в съд с капак с вентилационни отвори, който да се отстранява по трудно за да не...

Броколи пане

Броколи пане

 

Измийте и подсушете броколито, разделено на розички. Разбийте яйцата с бакпулвера, 1 с.л. от бялото брашно, 2 с.л. от царевичното, чесъна, черен...

Чушки пане

Чушки пане

3 

Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно. Обелете и ги почистете от семената...

Акула пане

Акула пане

1 

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...