Ненаситната монахиня

Ненаситната монахиня

8

Орехите се слагат на дъното на подмазана формата за печене. Отгоре се изсипва полученото тесто от изброените продукти. След като се изпече, се...

1

черната монахиня

Разгледай всички 12 авторски предложения относно черната монахиня в Готвач.бг.
Жадна монахиня

Жадна монахиня

1

Разбиваме с миксер всички продукти за блата на кексова смес. Сипва се в намазана с олио и поръсена с брашно тавичка. Печем в загрята фурна 180...

Жадната монахиня

Жадната монахиня

Разбивам захарта и яйцата с миксер до получаване на гъст крем. Брашното и бакпулверът се пресяват и отново се разбърква. Сместа се...

Сладкиш Жадната монахиня

Сладкиш Жадната монахиня

12

с.л. какао. Според оригиналната рецепта Жадната монахиня се маже с разбити на сняг белтъци с малко захар....

Жадната монахиня без яйца

Жадната монахиня без яйца

2

Разбъркайте съставките за блата, като преди това пресеете брашното. Сипете сместа в подходяща намазнена тавичка и изпечете в загряна на 180...

Черница

Черница

1

леко странен, но в никакъв случай лош привкус. Видове черница В нашата страна два са най-разпространените видове черница. Това са черната...

Релижиьоз (монахинки)

Релижиьоз (монахинки)

Смесете 80 г масло, 1/4 литър вода и щипка сол в тенджера и бъркайте на слаб котлон, докато маслото се разтопи напълно. Снемете от котлона...

Черната Вдовица

Черната Вдовица

Съставките се смесват. Сокът от лимона се изстисква и се прибавя, а леда се натрошава на скреж и се добавя. Украсява се по желание...

Жадната монахиня със сладко от боровинки

Жадната монахиня със сладко от боровинки

места с помощта на молив или друг подходящ предмет. Приготвяме сиропа и заливаме жадната монахиня. След като изстине сладкишът, го поднасяме със сладко от боровинки. Добър апетит!...

Черната торта на баба

Черната торта на баба

4

Сварете сиропа, като обедините съставките и варите до кипване на сиропа. В купа поставете захарта и добавете смесените кисело мляко и сода...

Черната сол - най-ценната от всички видове

Черната сол - най-ценната от всички видове

, като прочиства червата. Тя подобрява зрението и действа тонизиращо и подмладяващо на организма. Друго ценено качество на черната сол е фактът...

Черна ряпа

Черна ряпа

и др. Този вид ряпа е източник на глюкозиди, пектин и др. Отглеждане на черна ряпа Черната ряпа се причислява към студоустойчивите видове...