Gotvach.bg»Съвети»Как се пекат замразени хлебчета?

Как се пекат замразени хлебчета?

ЕлиЕли
Новак
17
Как се пекат замразени хлебчета?

В забързаното ежедневие е все по-трудно да бъдеш работеща жена, майка и домакиня. Трудно, но не и невъзможно!

За наше улеснение, големите търговски вериги супермаркети пуснаха на пазара различни видове замразени хлебчета. И въпреки че в последно време хората се стремят да се хранят "здравословно" и да избягват пакетираните храни, няма как да отречем очевидните предимства на този продукт, а именно: бързо приготвяне, винаги топло и прясно приготвено на масата, вкусно и ароматно.

Хлебчетата обикновено се предлагат със зелени билки/подправки и масло, или с чесън и масло. Тяхното приготвяне е бързо и лесно и ухаят просто чудесно.

А как става това? В предварително загрята фурна на около 170 градуса (с вентилатор), за около 10 минути. Не чакайте да покафенее, освен, ако не го предпочитате по-хрупкаво и леко препечено.

Моят съвет е да ги изкарате на стайна температура, докато печката загрява, за да може билковото масло да се разтопи по-добре при печенето и да попие в хрупкавото хлебче. Не е задължително, но има разлика в крайния резултат.

Не сте опитали? Ами опитайте. Вече е толкова лесно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати