• Administratorпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месец, преди 3 седмициСкъпи кулинари,

  от днес 23.05 до 3.06 (включително) обявяваме тематични дни на ягодите, черешите, тиквичките и различните видове разядки. Всяка такава одобрена тематична рецепта ще ви носи 16 точки, вместо обичайните 13 точки. Изключени от тематиката са рецептите за компоти и сладка, от които имаме много.

  Седмицата със снимките беше доста успешна - сготвихте и добавихте снимки към стотици рецепти, за което Ви благодарим. От сега нататък всяка снимка сложена като заглавна ще получава същите точки както за първа снимка към рецепта без снимка.

  Поздрави и успех на всички!
  Готвач.бг
 • marcheva14 Мария Симеонопубликува в кулинарната мрежапреди 3 дниКЪМ АДМИН ! http://mysweethobby.blogspot.bg/2013/01/blog-post_13.html
  Мария Ботева, качила си снимка към рецепта на "Бабините палачинки" . Горе съм посочила от къде е снимката, за да съм абсолютно точна, тя е на Соня от "Моето сладко хоби" Снимката е на рецепта "Тесто за катми " Рецептата започва така, ( ще бъда многословна, защото ми писна вече, никой ли изобщо не вижда какво се качва като снимки, продължавам да се чудя, не ви ли прави впечатление.. хм...), "Катми или казано - палачинки с мая, подробно" и продължава със снимков материал на , цитирам " с по-редно тесто доста по-тънки и почти като класическите палачинки, без никакъв набухвател..."
  Също така, и към моя рецепта на "Картофена салата с бекон и сок от лайм", вече написах за това, снимката е на обикновена руска салата с кисели краставици и царевица..... да се чудя от къде ги взимате , къде ви идват на акъл да качвате снимки, които нямат нищо общо с дадена рецепта. Е, писна ми!!! Вчера също така посочих една друга така снимка от друг потребител, но не качих линг за достоверност за огромно съжаление и достоверност. Толкова е елементарно да разпознаеш така снимка, изобщо защо да обяснявам повече...................
  Марчева
 • Administratorпубликува в кулинарната мрежапреди 5 дни, преди 3 дниСкъпи Кулинари,

  тази седмица (19.6 - 25.6) ще бъде тематична за следните видове рецепти: суши, сорбе, пролетни рулца, пунш, сиропи, солени торти и шотове. Всяка такава одобрена рецепта съсснимка ще ви носи 18 точки!

  Успех на всички!
 • Administratorгласува за: Соленките на Мис Чайлдпреди 5 дниСоленките на Мис ЧайлдСоленките на Мис Чайлд19.06.2017
 • Administratorдобави снимка към: Домашен ванилов сладоледпреди 6 дни, преди 15 часа
 • Administratorдобави снимка към: Домашен ванилов сладоледпреди 6 дни, преди 15 часа
 • Administratorдобави снимка към: Домашен ванилов сладоледпреди 6 дни, преди 15 часа
 • Administratorдобави снимка към: Домашен ванилов сладоледпреди 6 дни, преди 15 часа
 • Сия Рибагинадобави коментар към: Сандвич с крема сирене и черешово сладкопреди 6 дниСандвич с крема сирене и черешово сладкоСандвич с крема сирене и черешово сладко15.06.2017Тази рецепта няма да я оценявам, защото Таня ще вземе пак да се разсърди.. Само ще ти кажа че това ще са кростини, когато аз стана принцеса :)
  • AdministratorМалии, добре че си ти, редакторките ни са пак проспали...
   • Сия РибагинаНе, не са редакторите проспали, а авторите на рецептите са спали, като са ги писали. Всеки си носи отговорност за това което предлага и когато не се интересува да научи и да се развие като добър кулинар, ами точките са му фикс идея гледа да скалъпи на две на три нещо и да набута някоя рецепта, колкото да се точкува. На ден не зная по колко рецепти, статии, снимки и теми им минават на редакторите, но със сигурност не са малко, нормално е да се пропусне нещо, нали гледат на всички ни да угодят..
 • Administratorпубликува на стената на: Sevdalina Irikovaпреди 6 дни, преди 5 дниЗдравейте,

  снимките са ви много хубави, но повечето въобще не пасват към рецептите, към които ги добавяте. Или има различни продукти, които се виждат на снимката или изглежда по съвсем различен начин отколкото описаното. Мисля, че най-добре ще бъде да си добавите собствените рецепти с тези снимки, така ще получите пълен брой точки за рецепта със снимка. Имайте в предвид, че една снимка може да бъде добавена само веднъж, т.е. има ли я вече в една рецепта, няма как да я добавите и в друга. Поздрави!
  • Sevdalina IrikovaСега разбирам. Извинете ме, ако съм Ви създала неудобство! Поздрави!