• Маринапубликува в кулинарната мрежапреди 1 година, преди 1 година- Муцка, не можах да разбера как направи толкова много глупости за един ден?
    - Ааа, станах по-рано!
    :D
  • Маринадобави отговор към форумната тема: Въпроси относно електрическата кана?преди 15 часаВ нашата кана винаги има вода. Не знам дали е правилно или не, но поне сме сигурни, че дори и някой от нас да е сънен, няма да я пусне да работи празна и да изгори. Каната я чистя с гъба или четка и обезмаслител. Не я разглобявам почти никога, а просто отварям капака и обирам натрупалото се по нея с гъбата. След това изплаквам хубаво и я оставям да изсъхне. После вече е готова да се пълни и ползва.
  • Маринадобави отговор към форумната тема: Запушен ми е каналът. Какво да правя?преди 15 часа, преди 14 часаСлагаш един леген под мивката. След това отвъртваш тръбата отдолу и ще видиш какви ли не неща ще изпаднат от него. Доста е гнусно, но пък е ефикасно.
  • Маринагласува за: Салата Градината на Евапреди 3 седмици, преди 3 седмициСалата Градината на ЕваСалата Градината на Ева09.03.2017
  • Маринагласува за: Бишкотена торта с нар и физалиспреди 3 седмициБишкотена торта с нар и физалисБишкотена торта с нар и физалис08.03.2017
  • Маринасготви: Бисквитена торта със сладко в чашкипреди 4 седмициБисквитена торта със сладко в чашкиБисквитена торта със сладко в чашки02.03.2017
  • Маринасготви: Питки с розмарин и кашкавалпреди 1 месецПитки с розмарин и кашкавалПитки с розмарин и кашкавал30.11.2016
  • Маринасготви: Тутманик на пластове със спанак и сиренепреди 1 месецТутманик на пластове със спанак и сиренеТутманик на пластове със спанак и сирене20.09.2016
  • Administratorдобави снимка към: Домашен шоколадов муспреди 1 месец
  • Маринасготви: Поачи с маслинка, сирене и кашкавалпреди 1 месецПоачи с маслинка, сирене и кашкавалПоачи с маслинка, сирене и кашкавал24.02.2017