Кака и Батко
Новак
 • Кака и Баткодобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 4 седмициДомашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди11.01.2016Рени, аз съм баткото и се казвам Стоян - не съм пробвал (до сега) майонеза само със жълтъци, пробвал съм обаче да заменя едното яйце със супена лъжица вода или мляко - въпрос на вкус, но на мен по-леката майонеза ми харесва повече, а и не обичам да бая на манджите. Така, че никой не те е подвеждал, сама си решила да опиташ и не ти е допаднало, ОК - въпрос на ТВОЯ вкус е, но да се изказваш, че майонезата с цели яйца е пародия е меко казано дразнещо. Тук никой не се нуждае от оценката ти, ако имаш какво да казваш дай своята рецепта, ще пробвам, ако не ми хареса няма да те плюя, просто няма да повторя. В кулинарията при мен важи само един закон - името на манджата се дава едва след като е готова, моят яйчен сос с олио и магданоз съм го кръстил Майонеза, ако имаш претенции за притежание на името или марката можеш да се обърнеш към съда хахаха! Весели празници!
 • Кака и Баткодобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 4 седмициДомашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди11.01.2016Тръгнал си в грешната посока потребител №203631, ако майонезата ти стане рядка добавяш олио, а не вода, нека съм по-точен, добавяш мазнина, а не вода т.е. к.млако, яйца и т.н. Не всичко е загубено, сега можеш да вземеш една част от бъркоча, който си сътворил, примерно 1/3та, добавяш олио и биеш до хомогенизиране, ако не се получи добавяш още олио и така докато докараш до нужната гъстота. Имай предвид, че получаването на майонезата много зависи от бъркалката (пасатора), който използваш - трябва да има странични елептични отвори на нивото на ножчето. Имал съм такъв случай с пасатор Филипс, нямаше ги тези отвори, а само долната част на камбанката беше вълнообразна - майонеза не се получи докато не направих въпросните отвори с ъглошлайфа. Така, че не бързай с определенията "пълен боклук", още повече когато се появяваш тук анонимен. Това, че заради 2 яйца и 400 гр. олио си изпотрошил кухнята говори за лабилна психика, но това е предмет на друга дискусия.
 • Кака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Вкусен пухкав домашен козунакпреди 9 месеци, преди 9 месеци
 • Кака и Баткопубликува на стената на: Димитър Дадачевпреди 1 година, преди 1 годинаТи освен да "хейтиш" друго можеш ли? Нито една твоя рецепта не видях, ама иначе си на всяко гърне меродия! Бедно му било описанието, какъв да бъдел меда, магданоз слагало ли се, че и вулгарен се опитваш да бъдеш! Я се погледни в огледалото, ама си махни очилцата, че с тях няма да видиш и малкото косми по брадата си - търся думата, ама не я намирам, как му се викаше на разваленото яйце!
  • Кака и БаткоТо и глухите видяха кой е бабаита - говори си, не ми пречиш! Обърнах ти внимание за запетайките, но явно това за теб са незначителни неща! Аз, на твое място, не бих си размахвал насраната ТОХаджийска диплома, щото и тези 4.60 са ти малко в повече - не си полезен, а това е идеята на този сайт! Пак ти казвам - трябва малко още да почетеш, да се дообразоваш и тогава да се опиташ да се качиш на моето стъпало! Не знаех, че за правенето на пържоли са нужни мускули, шамари и тем подобни, но ако много държиш да си ги премерим дай координати и си викай помощници, че ние сме 9 братя, аз съм само 120 кила и съм най-хилавият от всички! Що ли ти се връзвам изобщо, явно си една мърморлива гнида, а такива съм виждал много и една в повече изобщо не променя общата бройка! Дай си рецептите, а не претенциите простако! Ако ти е по-удобно дай координатите на ресторанта, в който си главен готвач, че помии от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ като теб съм ял много - приготви си и яйцата, че ги обичам бъркани! Очевидно си доста отворен, но си те представям как чинно търкаш кълки пред такива като мен, с една уговорка, къде точно видя да кажа кой съм и с какви дипломи съм въоръжен - когато се качиш на кораба пак си го развей, но не чакай да те спасявам от собствената ти простотия, филипинците ще те изядат барабар с парцалите и бръснатите ти крайници! Твоя си работа, ама ако си още бабаит дай си координатите! Дрисльо, той ще ми говори за земята и слънцето, за интернет отворковците, за Солун и околията - миришеш, ама надали ще те срещна на тъмно ПОСЕРКО!
  • Кака и БаткоМалко ми е под достойнството да ти отговарям, ама никога не съм си остаВЯЛ магарето в калта - разговаряш с Батко, а не с Кака и надали ще го вадиш толкова голям ако ме срещнеш някъде в тъмното! Политическите ти пристрастия изобщо не ме интересуват, но явно толкова ти е капацитетът, че да бъркаш кулинарен сайт с Хайд Парк! Имам една препоръка към такива като теб - избръсни си и вътрешностите, очисти се от натрупаната злоба към всичко и всички, закачи си една огромна обеца (няма значение на кое ухо), запомни, че не е здравословно да казваш хоп преди да си скочил! Май доста паднах на ниво ТОХ, че и с 4.60, ама там за където си се запътил аз вече се връщам - забеляза ли къде аз слагам запетайките???
   • Димитър ДадачевБраточка , не че се правя на бабаит , но усещам че ако ти перна два шамара и ще има да се въртиш толкова , колкото Земята се е въртяла около Слънцето ! Такива интернет отворковци като тебе съм ги гонил чак до Солун ! ай пали , гаси и се изнасяй !
 • Кака и Баткодобави рецептата: Пилешки дробчета по мой вкуспреди 1 годинаПилешки дробчета по мой вкусПилешки дробчета по мой вкус17.11.2016
 • Кака и Баткодобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 1 годинаДомашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди11.01.2016Това с черупките беше лаф на покойния ми брат, иначе можеш да отидеш в съседния магазин и да си купиш "Орехова Луканка", което в превод е луканка на "Орехите", може и "еленско филе", а защо не и "кренвирши с прашки" - за сега плмата на първенството обаче е за "хамбуригенския" салам!
 • Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 1 годинаТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016Давай момче, този форум е за това, да споделиш опит, да изненадаш приятно, да удариш едно рамо, да окуражиш онези, които не знаят от коя страна се хваща черпака. С удоволствие ще прочета и опитам някоя от твоите рецепти - понякога страдам от липса на идеии.
 • Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 1 година, преди 1 годинаТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016С професионалисти не споря! И по този повод се сещам за един професионалист, който отишъл на ресторант и си поръчал пържола. След малко се обърнал към келнера и казал "като професионалист високо оценявам това", сочейки пържолата. Келнерът се зарадвал и на свой ред попитал къде сте "шеф". Професионалистът отговорил "а, не, не съм шеф, обущар съм".
 • Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 1 годинаТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016Няма лошо да се изпробва и твоята рецепта - публикувай я! Мен ме блазни мисълта, че не му баеш, вършиш си другата работа, а то си става по час.
 • Кака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Милинки в хлебопекарнапреди 1 година