• Исман Алиева Ибрямовапубликува в кулинарната мрежапреди 3 месецаДнес и аз си получих наградата и веднага я пробвах ,просто е уникална . БЛАГОДАРЯ . :)
 • Исман Алиева Ибрямовадобави рецепта със снимка: Черен сладкиш с глазурапреди 3 месецаЧерен сладкиш с глазураЧерен сладкиш с глазура14.01.2017
 • Исман Алиева Ибрямовадобави коментар към: Селски ябълков сладкишпреди 3 месецаСелски ябълков сладкишСелски ябълков сладкиш14.01.2017Забравила съм да напиша че ябълките трябва да са настъргани и се добавят накрая в кашата .
 • Исман Алиева Ибрямовадобави рецепта със снимка: Селски ябълков сладкишпреди 3 месецаСелски ябълков сладкишСелски ябълков сладкиш14.01.2017
 • Administratorпубликува в кулинарната мрежапреди 4 месецаСкъпи Кулинари,

  тъй като за предния месец дадохме доста награди, ще помоля всички спечелили да попълнят двете си имена, адрес за доставка и телефон, за да можем да ви изпратим наградите. Попълнените данни са само за вътрешно използване и няма да бъдат никъде видими в сайта. Наградите ще бъдат пуснати втората половина на месеца, след като съберем всички адреси.

  Поздрави!
  • Исман Алиева ИбрямоваКаде трябва да си попълваме данните ?
   • Ваня ГеоргиеваГоре в дясно където ти е името със снимката има стрелка надолу, чукни там и на настройки си попълни данните. :)
 • Исман Алиева Ибрямоваполучи награда за своя принос в мрежата: Миксер с купапреди 4 месеца, преди 4 месеца
 • Исман Алиева Ибрямовапубликува в кулинарната мрежапреди 6 месеца, преди 6 месецаИскам да попитам администраторите вчера добавих една рецепта, защо все още не е одобрена ?
 • Исман Алиева Ибрямовадобави рецепта със снимка: Сочна торта с три шоколадапреди 6 месецаСочна торта с три шоколадаСочна торта с три шоколада17.10.2016
 • Теодора Мещеровадобави отговор към форумната тема: Обезсмисля ли ти се трудът?преди 7 месецаДоста често забелязвам колко много коментари пише един човек, а на среща нищо! Нито статия, нито рецепта, нито снимка. Тук прочетох коментар за размазани снимки! Ами, не може всеки да си позволи да снима с фотоапарат, просто защото не разполага с такъв! Другото, което е, не мисля за редно едни и същи хора през месец да печелят награди! Аз съм регистрирана от почти година тук, имам доста рецепти и статии, но до сега не съм печелила награда! Кажете ми, как е възможно за един месец да направиш 3000 точки? Че то трябва да седиш денонщно пред лаптопа или таблета и да качваш рецепти, снимки, статии и да пишеш коментари! Някои хора доста са се вманиачили с този конкурс! И 500 точки да си направил, си положил труд и мисля, че този труд трябва да се възнагради по някакъв начин! Всеки е тук, за да обменя опит, да научи нещо ново, да научи нас на нещо и мисля, че администраторите трябва да се замислят да дават повече поощрения на трудещите се. Също така, да отговоря на въпроса за обезмислянето- щом се трудиш и насреща получаваш точки, които не ти служат за нищо друго, освен да си ги трупаш като зимнина и евентуално да спечелиш нещичко- да, тогава наистина се обезмисля!
 • Исман Алиева Ибрямовадобави коментар към: Холандски обувкипреди 7 месецаХоландски обувкиХоландски обувки28.09.2016забравила съм да напиша и едно яйце за намазване. :-)