• Добринка Петковасготви: Хрупкави рулца с пълнеж от патладжан и каймапреди 6 дниХрупкави рулца с пълнеж от патладжан и каймаХрупкави рулца с пълнеж от патладжан и кайма13.09.2017
 • nora_panchevaдобави снимка към: Веганска шоколадова торта с малинипреди 1 седмица
 • Добринка Петковадобави коментар към: Кокосова торта с целувки и малинипреди 4 седмициКокосова торта с целувки и малиниКокосова торта с целувки и малини28.07.2016Радвам се,че ви е харесала!!!
 • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 4 седмициСкъпи кулинари,

  обявяваме нови тематични дни в Готвач.бг. Дните от 17.08 до 31.08 ще бъдат тематични за следните видове ястия: Солени Торти, Суши, Фокачи, Халва, Хек, Ципура, Песто, Кадаиф и Антипасти. Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 20 точки, вместо обичайните 13.

  От 17.08 до 31.08, от този момент, отново имаме тематична седмица на снимките - ще получавате по 11 точки за първа снимка към рецепта без снимка или ако вашата снимка е избрана за заглавна снимка на дадена рецепта. По 4 точки, вместо 3, ще получавате за всяка одобрена снимка в сайта.

  Надяваме се да ви харесват новите промени по сайта... и успех на всички!
  • Tania RusenovaСлед като ми премахнахте функцията за поставяне на снимки ,аз мога само единствено да качвам рецепти .В момента съм си направила от моите рецепти без снимка и няма как да си прибавя снимка .Не мисля ,че е уместно това което правите ,просто ме лишавате от нещо което не е упоменато в сайта ви.Остава само да натискам бутона за готвене и да поставям рецепти .Няма да се учудя и да ми премахнете и тази опция за готвене .
   • АдминистраторОпцията за готвене също може да бъде ограничена когато един потребител злоупотребява с нея: http://gotvach.bg/faq?id=61#61
   • АдминистраторТаня, имаше достатъчно възможности да започнеш да добавяш по-качествени неща. Ето тук всичко си е написано: http://gotvach.bg/faq?id=116#116 Ние нямаме ресурса да проверяваме постоянно десетки или стотици твои снимки, от които почти всичките не стават. На нас такива снимки не ни трябват и ни губиш времето, а в случая и своето време си губиш. Ако ще снимаш и готвиш рецепти, го прави както трябва. Иначе имаш нелоши рецепти, просто снимките трбява да си подобриш.
  • Йорданка КовачеваЗдравейте! Според мен, въпросът в коментара на Мария Симова е много удачен и съм напълно съгласна с нея, че повечето рецепти без снимка са доста неточни откъм количества, както и някои са зле описани. За опитен готвач е лесно като види несъответствие и може да го донагласи, но един начинаещ би се подвел и би похабил напразно продукти за нещо, което няма как да се получи по "рецептата".
   • АдминистраторЗдравей Дани, когато видите несъответствие просто ни пише и ще коригираме грамажите.
  • Tania RusenovaИскам да попитам защо ми е ограничена функцията за качване на снимки?
  • ВИЛИ-Виолета МатеваЗдравейте ,защо не иска да качва снимката към рецепта без снимка - изписва че трябва да е от 700 до 350 пиксела ,а досега нямаше проблеми когато качвах снимки правени са един и същи апарат ???
  • Всички коментари
 • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 3 месециСкъпи Кълинари,

  време е за новата ни тематична седмица (13.06 - 20.06 включително), която ще бъде седмица на следните типове ястия: Борш, Гулаш, Кроасани, Крамбъл, Дресинги за салати, Багети, Брускети, Кростини и Ореховки.

  Всяка такава одобрена рецепта със снимка ще ви носи отново 18 точки, вместо 16 или 13.

  Успех на всички!
  • Сия РибагинаМного добра тематика за тази седмица, само че беше добре много от публикуващите да бяха прочели малко какво всъщност са кростини, брускети и борш, защото от това да си публикуваш печените комати и филии до кростини има няколко основни разлики. Кростините са малки печени хлебни резени най често от багети, франзели и малки хлебчета, които се запичат и се допълват с леки рибни, месни, зеленчукови или млечни топинги и добавки, целта е да останат хрупкави, а не подгизнали и преливащи от плънка. Какви са тея огромни пищни филии дето се напускаха не мога да разбера, ама нали в заглавието са Кростини, това е важно...
 • Добринка Петковасготви: Сладкиш Париж-Брест с ягодипреди 4 месециСладкиш Париж-Брест с ягодиСладкиш Париж-Брест с ягоди29.05.2017
 • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 4 месециСкъпи кулинари,

  от днес 23.05 до 3.06 (включително) обявяваме тематични дни на ягодите, черешите, тиквичките и различните видове разядки. Всяка такава одобрена тематична рецепта ще ви носи 16 точки, вместо обичайните 13 точки. Изключени от тематиката са рецептите за компоти и сладка, от които имаме много.

  Седмицата със снимките беше доста успешна - сготвихте и добавихте снимки към стотици рецепти, за което Ви благодарим. От сега нататък всяка снимка сложена като заглавна ще получава същите точки както за първа снимка към рецепта без снимка.

  Поздрави и успех на всички!
  Готвач.бг
 • Добринка Петковадобави коментар към: Икономичен пандишпанов кекспреди 4 месециИкономичен пандишпанов кексИкономичен пандишпанов кекс31.07.2016Формата е с диаметър 26см.
 • Добринка Петковадобави коментар към: Сладки Праскови с Нутелапреди 4 месециСладки Праскови с НутелаСладки Праскови с Нутела28.10.20161/4 ч.ч прясно мляко
 • Добринка Петковасготви: Печени картофени топки със сирене Чедърпреди 4 месеци, преди 4 месециПечени картофени топки със сирене ЧедърПечени картофени топки със сирене Чедър16.05.2017