Ипек Мехмед
Новак
Моята стенаРецепти14Снимки16СтатииСъветиКоментари5Форумни темиПостове във форума4За менИзпрати съобщениеточки187
- Ипек Мехмеддобави КРАТКА рецепта СЪС снимка: Класически Чушки Бюрекпреди 8 годиниКласически Чушки Бюрек04.05.2016Чушки Бюрек
- Ипек Мехмеддобави рецепта със снимка: Хрупкави картофени крокеткипреди 8 годиниХрупкави картофени крокетки04.05.2016Крокети
- Ипек Мехмедсготви: Чеснов сос за чипспреди 8 годиниЧеснов сос за чипс29.01.2016Чипс
- Ипек Мехмедси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
- Ипек Мехмеддобави рецепта със снимка: Кекс в правоъгълна тава с два цвятапреди 8 годиниКекс в правоъгълна тава с два цвята27.01.2016Кекс
- Ипек Мехмедсготви: Мариновано свинско с гъбено-сметанов соспреди 8 годиниМариновано свинско с гъбено-сметанов сос01.07.2022Пържоли
- Ипек Мехмедсготви: Лапад (спанак) с ориз и заливкапреди 8 годиниЛапад (спанак) с ориз и заливка26.01.2016Запеканки
- Ипек Мехмеддобави отговор към форумната тема: Как да си направим домашно кисело мляко?преди 8 години, преди 8 годиниdesss16 :Нали масленост 4,5% е достатъчно? :blush:
Ако си правиш често най добре става когато закваската е домашна от предното кисело мляко, дори и да се застой смисал ако стане по киселичко хваща по добре.- Ипек МехмедмоляХаресва миОтговор
- Деси Мариноваблагодаря за идеята.Харесва миОтговор
- Ипек Мехмедпопълни разширения си профилпреди 8 години
- Ипек Мехмедсготви: Зелеви сарми по Соколскипреди 8 годиниЗелеви сарми по Соколски23.01.2016Сарми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest