Моята Стена

  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?преди 8 годиниМного лесно - с изваряване на бавен огън. Стара и вечна рецепта! - Чисто новите съдове ги накисвате с вода и ги слагате на слаб огън да заврат и да се доварят още поне 40-тина минути. След това може спокойно да ги тествате по мъжа си
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Хаванче или преса за чесън да ползвам?преди 8 годиниИмам усещането, че етеричните масла от чесъна се загубват по стените на съдовете. Имате ли предложения как да съхраним свойствата му максимално и въпреки това да е перфектно обработен?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?преди 8 годиниОтговора е твърде лесен! - Със Сол! Да, загрявате тенджерата на слаб котлон и посипвате обилно със сериозен слой сол. Хубаво го разхождате по дъното и стените и готово!
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Използвате ли центрофуга за зеленчуци?преди 8 годиниНещо толкова просто, което спестява много нерви и време в дебнене на марулята да се отцеди, магданоза да изсъхне още малко за фризера и спанака да се отърси от цялата вода. Струва по-малко от 10лв., а се изплаща бързо особено за зеленоядците Който не се е снабдил с това е време да го направи
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Миксер със таймсейвър №1!преди 8 годиниНезаменим помощник за любителите сладкари! Аз ползвам такъв, който може да се откачи от стойката, 450 вата и съм супер доволна от времето, което ми спестява. А вие?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Каква Съдомиялна използвате и какви препаратипреди 8 годиниСъдомиялната има много предимства - най-важното е, че спестява много време, после ток и вода. Последното най-ценя. моята е Уърпул за 13 комплекта. Ползвам най-евтините таблетки на пазара от Кауфланд, комбинирани с хубав гланц и сол. Супер доволна съм.
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Защо се трият коментари, когато са конкретно зададени към състава на ястиятапреди 8 годиниДавам пример: в рецептата пише "сметана", никъде в начина на приготвяне не е подсказано какъв тип е тя, но при въпроса "течна" или заквасена, се отхвърля с обяснение "НЕ Е ПО ТЕМАТА". Кое тогава би било по темата?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Обезсмисля ли ти се трудът?преди 8 годиниМоля администратора обърне внимание на това!!! Обезсмисля се до толкова, че се отхвърлят: снимки без конкретно обяснение, изтриват се коментари с конкретни въпроси към дадени рецепти - доста важни по отношение на съставките с обяснението, че не са по темата и подобни такива... Иначе се надявам, че всеки, тествал рецептите ми би доказал, че труда ми не е безсмислен. Успех на всички!
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Шоколад с мента - класика или отживелица?преди 8 годиниШоколадът с мента съществува от почти момента, в който шоколада става познат за света. Според мен обаче, вече е леко банален, а много го харесвам. Ще се радвам да споделите опита си с разнообразяването му.
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Предстои Тодоровден. Какво да приготвим за конския празник?преди 8 годиниМоже би ще намерим предложения за морковени специалитети? Очаквам с нетърпение Дайте традиционни рецепти за Тодоровден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest