Анонимен
Новак
  • Анонимендобави коментар към: Гъби фрикасепреди 2 годиниГъби фрикасеГъби фрикасе18.04.2016Сварете и обезкостете едно пилешко бутче (може да използвате и бяло месо),нарежете на ситно и поставете в ястието малко преди готовност.Бульона от пилето използвайте за разреждане!Сервирайте пожелание със счукан чесън и оцет!Приятно ядене!
  • Анонимендобави коментар към: Пържена цаца с царевично брашно на шишчепреди 2 годиниПържена цаца с царевично брашно на шишчеПържена цаца с царевично брашно на шишче19.08.2016Правя го,но с клечки от метлата,понеже шишчетата ми идват дебели.
  • Анонимендобави коментар към: Спагети Болонезепреди 2 годиниСпагети БолонезеСпагети Болонезе15.05.2013Не са ли малко 250 гр.кайма за пакет (500 гр.)спагети?Когато приготвям соса с лука запържва и един ситно нарязан морков.След смесване на соса и спагетите поръсвам с настърган кашкавал и запичам!Зеленината на снимката ми наподоби грах (не съм пробвал,но може да опитам с една шепа)!