Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Гъби фрикасепреди 8 годиниГъби фрикасеГъби фрикасе18.04.2018ФрикасеСварете и обезкостете едно пилешко бутче (може да използвате и бяло месо),нарежете на ситно и поставете в ястието малко преди готовност.Бульона от пилето използвайте за разреждане!Сервирайте пожелание със счукан чесън и оцет!Приятно ядене!
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Пържена цаца с царевично брашно на шишчепреди 8 годиниПържена цаца с царевично брашно на шишчеПържена цаца с царевично брашно на шишче19.08.2016Пържена РибаПравя го,но с клечки от метлата,понеже шишчетата ми идват дебели.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Спагети Болонезепреди 8 годиниСпагети БолонезеСпагети Болонезе27.02.2023СпагетиНе са ли малко 250 гр.кайма за пакет (500 гр.)спагети?Когато приготвям соса с лука запържва и един ситно нарязан морков.След смесване на соса и спагетите поръсвам с настърган кашкавал и запичам!Зеленината на снимката ми наподоби грах (не съм пробвал,но може да опитам с една шепа)!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest