• Sevdalina Irikovaдобави коментар към: Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринапреди 20 часаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена марина25.09.2017Обожавам тази рецепта! Става за около две седмици и свършва бързо. Зеленчуците са с приятна хрупкава текстура, а вкусът на марината неустоим!
  • Tania Rusenovaдобави рецепта със снимка: Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринапреди 20 часаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена марина25.09.2017
  • Йорданка Ковачевадобави рецепта със снимка: Кремсупа Витаминапреди 20 часаКремсупа ВитаминаКремсупа Витамина25.09.2017
  • Sevdalina Irikovaдобави коментар към: Ароматен сироп от бъзпреди 21 часа, преди 20 часаАроматен сироп от бъзАроматен сироп от бъз30.01.2017Съжалявам, но снимката няма нищо общо с рецептата Вики! В нея, ако си прочела правилно са упоменати ЦВЕТОВЕТЕ от бъза, а не плодовете! Сиропът правя от цвета, а от плодовете- домашен сироп за повишаване на имунитета и т.н. Моля, да обърнете внимание на съдържанието на рецептата, преди да публикувате снимков материал!
  • Sevdalina Irikovaсготви: Пене Пармиджанапреди 2 дниПене ПармиджанаПене Пармиджана23.09.2017
  • Sevdalina Irikovaдобави коментар към: Сладкиш с бишкоти, праскови и карамелпреди 5 дниСладкиш с бишкоти, праскови и карамелСладкиш с бишкоти, праскови и карамел28.07.2016Доби, какво е количеството на бакпулвера?
  • Sevdalina Irikovaсготви: Пълнена тиква със сушени плодовепреди 6 дниПълнена тиква със сушени плодовеПълнена тиква със сушени плодове31.01.2016
  • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 6 дниСкъпи Кулинари,

    от 19.09 до 30.09 обявяваме тематични дни на пастата, но само на следните видове паста: Пене, Тортелини, Фарфале, Фетучини, Кнедли, Орзо, Конкилие, Лингуини, Орекиете, Равиоли, Ригатони, Папарделе, Фарфалини, Мафалда, Капелети, Букатини, Дитали, Джемели и Каватапи.

    На този линк, който ви приготвихме, можете да намерите кратко описание и снимка на най-популярните видове паста.

    Тъй като тези видове паста са сравнително редки в българската кухня, всяка такава одобрена рецепта със снимка ще ви носи заветните 30 точки, вместо 13.

    Успех на всички, очакваме вашите разкошни рецепти :)
    • ВИЛИ-Виолета МатеваБлагодаря много , за повишението в ранг ,почти съм на финала :)))Поздрави на всички !
    • Йорданка КовачеваДобър ден :) А Фусили не влизат ли в списъка?
    • zarq666@gmail.comИзвинявайте за нетърпението, но кога ще прегледате ранговете? Вече втори месец си стоя със стария, а честно да си призная чакам с нетърпение този момент! Поздрави и успешен и ползотворен ден! :)
      • zarq666@gmail.comБлагодаря Ви много, днес предпразнично ни зарадвахте с повишенията :) и направихте денят на всички нас усмихнат!
    • Теодора МещероваВпрочем намира ми се една статия относно пастата, но може да напиша и друга, защото за повечето пасти, написани тук знам доста- как се правят и какво представляват. Пене ригате например е наречено така, заради дългите линии върху себе си, които италаинците оприличават с техните дълги ригати
    • Всички коментари
  • Sevdalina Irikovaполучи нов кулинарен ранг за своя принос в мрежата : Помощник Готвачпреди 6 дни, преди 6 дни
  • Sevdalina Irikovaсготви: Фритата ала Гордън Рамзипреди 1 седмицаФритата ала Гордън РамзиФритата ала Гордън Рамзи12.08.2016