Анонимен
Новак
  • Анонимендобави коментар към: Бухнала погачапреди 2 годиниБухнала погачаБухнала погача30.08.2016Чудя се едно пакетче мая /от 40 гр./. не е ли много за 1 кг. брашно?
  • Анонимендобави коментар към: Меки мъфини със сирене и кашкавалпреди 2 годиниМеки мъфини със сирене и кашкавалМеки мъфини със сирене и кашкавал11.06.2016Много ми хареса как се получиха. Само, че аз добавих и половин чаша вода....защото още като прибавях брашното стана ясно, че течността няма да ми стигне. Благодаря!
  • Анонимендобави коментар към: Печените картофки на Джеймипреди 2 години, преди 2 годиниПечените картофки на ДжеймиПечените картофки на Джейми24.03.2016До колкото съм гледала тв предавания с тази рецепта, не смачкваха картофите с вилица, а Джейми ги натискаше с дланта си.... и това правеше още преди да ги запече с цел разпукване, поемане на подправките и получаване на хубава коричка....
  • Анонимендобави коментар към: Тиквички с яйце и сирене във фурнапреди 2 годиниТиквички с яйце и сирене във фурнаТиквички с яйце и сирене във фурна11.01.2016Не си играя да ги бланширам - просто както са наредени в тавата се запичат във фурната за 15 минути /без плънката/, после слагаш плънката и печеш до готовност. Пълнежа търпи всякакви вариации и подправки - лук, чесън, моркови, домати, шунка, копър, риган, кимион, чер.пипер...5 минути преди края и настърган кашкавал за разкош :)))
  • Анонимендобави коментар към: Мариновани печени тиквичкипреди 2 годиниМариновани печени тиквичкиМариновани печени тиквички09.05.2016Навиваме ги на ролца с плънка от намачкано сирене с малко кисело мляко и подправки.
  • Анонимендобави коментар към: Хрупкави рулца от фини корипреди 2 годиниХрупкави рулца от фини кориХрупкави рулца от фини кори17.03.2016Здравейте, а колко газирана вода се слага и само отгоре ли?! Баничките изглеждат много апетитни и сочни /за разлика от тези, които съм правила по подобна технология и са били много сухи/. Поздравления!
  • Анонимендобави коментар към: Торта Наполеон с готови корипреди 2 годиниТорта Наполеон с готови кориТорта Наполеон с готови кори04.02.2016Правих я веднъж преди години, но нещо не ми се получи много добре. Корите ми се разкашкаха и стана като някаква попара на вид. Може би трябва да пробвам с домашна юфка, която е по-плътна. Помня, че сложих и масло в крема - за стягане и за вкус.
  • Анонимендобави коментар към: Мързелива къпана баницапреди 2 годиниМързелива къпана баницаМързелива къпана баница12.06.2016Скоро не бях виждала по-апетитно нещо! Поздравления за снимките и самата баница! Непременно ще я пробвам при малко повече свободно време.
  • Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 2 години