Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Търсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)преди 6 години, преди 6 годиниБалканинвест.ЕУ ЕООД предоставя консултантски услуги в сферата на човешките ресурси за компании от България и чужбина от 2009г. Агенцията е специализирана в подбор на таланти в сферата на маркетинга, клиентското обслужване на чужди езици и компютърните технологии.
    За наш клиент, посолство на държава извън ЕС, търсим служител, който да бъде назначен на следната позиция – готвач.

    Задължения:
    - приготвяне на храна за официални вечери, приеми, кетъринги
    - организиране и координиране на всички дейности, извършвани в кухнята

    Изисквания:
    - предишен опит в арабската и индийската кухня
    - готовност за дългосрочна трудова обвързаност
    - инициативност, готовност за работа в екип, адаптивност

    Работодателят предлага:
    - много добро заплащане
    - фиксирано работно време (понеделник-петък)

    За да кандидатствате за тази позиция, ни изпратете Ваша автобиография на този имейл: ilieva@balkaninvest.eu. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

    Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. „Балканинвест ЕУ“ ЕООД е лицензирана фирма за извършване на подбор и посредническа дейност, с лицензни номера 1757 и 1758, издадени от Министерство на труда и социалната политика.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Основни правила на форума!преди 8 годиниЗдравейте, аз съм човешки ресурси от българска агенция за подбор на персонал. В момента спешно търсим Суши майстор за ресторант в Германия и моля за разрешение да публикувам обявата или запитване по темата с линк във Вашия форум.
  • /АнонименАнонименпопълни профила сипреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest