Емилчка
Новак
  • Емилчкасготви: Пандишпаново руло с конфитюрпреди 4 седмициПандишпаново руло с конфитюрПандишпаново руло с конфитюр06.11.2015
  • Емилчкагласува за: Пандишпаново руло с конфитюрпреди 4 седмициПандишпаново руло с конфитюрПандишпаново руло с конфитюр06.11.2015
  • Емилчкадобави коментар към: Пандишпаново руло с конфитюрпреди 4 седмициПандишпаново руло с конфитюрПандишпаново руло с конфитюр06.11.2015Чудесно стана и невероятно лесно и бързо. Следващият път ще го напълня с шоколад.
  • Емилчкадобави коментар към: Най-вкусните кюфтетапреди 1 месецНай-вкусните кюфтетаНай-вкусните кюфтета19.04.2016Съгласна съм със Zaiko72 по отношение на месото и подправките. Олио и вода не слагам, но добавям една струйка ракия и една чаша нарязан на ситни кубчета средно сух кашкавал (в каймата слагам по-малко сол). Противно на очакванията, кюфтетата не се лепят по скарата, а кашкавала им придава сочност и допълнителен вкус. Опитайте.
  • Емилчкадобави коментар към: Салата с киноа и зеленчуципреди 1 месецСалата с киноа и зеленчуциСалата с киноа и зеленчуци17.05.2015С 4 чаени чаши киноа ще си правите тази салата всеки ден в продължение на месец...
  • Емилчкагласува за: Бъркан тутманикпреди 1 месецБъркан тутманикБъркан тутманик04.09.2013
  • Емилчкадобави коментар към: Бъркан тутманикпреди 1 месецБъркан тутманикБъркан тутманик04.09.2013Реших да направя половин доза. Сложих 2 малки яйца, 125 гр. кисело мляко и сбърках в сметките с олиото и содата - сложих 1 ч.л. сода в киселото мляко и цялото количество олио (50 гр.). 200 гр. сирене и 1 суп. л. риган. Малко по-малко от чаша и половина брашно, като една трета от него сложих царевично. Пекох първо на долно ниво и после на средата на фурната. Резултатът беше невероятно хубав - приятен жълт цвят и мноооого пухкав тутманик/питка. А, разбърках всичко с миксера. Ще се опитам да кача снимка.
  • Емилчкадобави снимка към: Оригинални макови кифли по БДС от 1966 гпреди 1 година, преди 1 година
  • Емилчкадобави коментар към: Оригинални макови кифли по БДС от 1966 гпреди 1 година, преди 1 годинаОригинални макови кифли по БДС от 1966 гОригинални макови кифли по БДС от 1966 г15.06.2016Страхотни са!!! Тази сутрин ги направих и спазих точно рецептата със всичките времена за втасване. Единственото, което добавих от мен е едно пакетче ванилия. Никак не са трудни, защото сместа се прави много бързо и лесно с миксера. След това размерих парченца от около 100 гр и после ги разрязах през средата. Получиха ми се около 25 овални кифлички - точно две големи плоски тави. Ще има да се блажиме...Хиляди благодарности!!!!!!
  • Емилчканаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 1 година