Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
- Анонимендобави коментар към: Спагети Болонезепреди 6 годиниСпагети Болонезе27.02.2023СпагетиЛипсва червеното вино за соса,и не е написано,че соса се вари близо 3 часа,като не се покрива с капак тенджерата,а се изрязва кръгло парче домакинска хартия с диаметър колкото на тенджерето и се поставя директно върху соса.Огъня трябва да е много слаб,едвам да ври.
- Анонимендобави коментар към: Класически спагети Карбонарапреди 6 годиниКласически спагети Карбонара18.04.2022СпагетиАко може и аз да кажа.Значи,продуктите са guanciale/нищо друго ,освен пушени свински бузи/,жълтък от яйце,малко,ама малко зехтин,защото бузите са тлъсти,пекорино романо/овчи кашкавал за стъргане/черен пипер,сол,спагети.Особенното е ,че когато спагетите са готови,се изсипват в съд,добавят се суровите жълтъци,смесени с пекориното и се заливат с врящото гуанчале,като смисъла е ,бидейки вряло,да изпържи жълтъците както са смесени със спагетите.А виното......много и по избор....
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 7 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest