Ирена Христова
Чирак
  • Ирена Христовасготви: Маска за почистване на пори и намаляване на бръчкитепреди 4 месеци, преди 4 месециМаска за почистване на пори и намаляване на бръчкитеМаска за почистване на пори и намаляване на бръчките17.05.2018
  • Ирена Христовадобави коментар към: Домашен фъстъчен таханпреди 7 месециДомашен фъстъчен таханДомашен фъстъчен тахан24.02.2018Здравей! За това се съхранява в хладилник, но не мога да кажа с тчност до колко време. Аз правя малки количества и по-често, за да е пресен
  • Ирена Христовадобави коментар към: Пикантна супа от спанакпреди 7 месециПикантна супа от спанакПикантна супа от спанак13.03.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовадобави коментар към: Салата от лапад и парченца агнешко месопреди 7 месециСалата от лапад и парченца агнешко месоСалата от лапад и парченца агнешко месо12.04.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовадобави коментар към: Есенен шоколадов кремпреди 7 месециЕсенен шоколадов кремЕсенен шоколадов крем18.11.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовадобави коментар към: Сладки картофи с риба на парапреди 7 месециСладки картофи с риба на параСладки картофи с риба на пара17.01.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовагласува за: Сладки картофи с риба на парапреди 7 месециСладки картофи с риба на параСладки картофи с риба на пара17.01.2018
  • Ирена Христовадобави коментар към: Безглутенови гризинипреди 7 месециБезглутенови гризиниБезглутенови гризини14.02.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовадобави коментар към: Закуска за шампиони с киноапреди 7 месециЗакуска за шампиони с киноаЗакуска за шампиони с киноа24.02.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • Ирена Христовагласува за: Закуска за шампиони с киноапреди 7 месециЗакуска за шампиони с киноаЗакуска за шампиони с киноа24.02.2018