• zarq666@gmail.comсготви: Солени мъфини със спелта и сиренепреди 49 минутиСолени мъфини със спелта и сиренеСолени мъфини със спелта и сирене26.04.2017
  • zarq666@gmail.comсготви: Печени моркови с джинджифил на фурнапреди 3 часаПечени моркови с джинджифил на фурнаПечени моркови с джинджифил на фурна27.04.2017
  • zarq666@gmail.comсготви: Лютеница със сушени домати и семкипреди 13 часаЛютеница със сушени домати и семкиЛютеница със сушени домати и семки26.04.2017
  • zarq666@gmail.comсготви: Кремсупа с червено цвекло и ябълкапреди 14 часаКремсупа с червено цвекло и ябълкаКремсупа с червено цвекло и ябълка24.04.2017
  • zarq666@gmail.comсготви: Турско пиде с кашкавалпреди 18 часаТурско пиде с кашкавалТурско пиде с кашкавал29.04.2017
  • Йорданка Ковачевадобави коментар към: Бели аспержи с майонезен соспреди 2 дниБели аспержи с майонезен сосБели аспержи с майонезен сос25.04.2017Да ,Зари и аз мисля, че 25-30 минути са много, то и от снимката се вижда, че са мекички, може би така се харесват на някои хора :) Аз преди няколко дни ги приготвих и съм качила снимка тук към тази рецепта, моите бяха много дебели и ги варих 18 минути. Но няма значение, това са дреболий, нека се усмихнем и да ни е приятна вечерта :) Поздрави и от мен!
    • zarq666@gmail.comДа, снимките са ти прекрасни и съм сигурна, че са били изключително вкусни! Приятна вечер и весело посрещане на празниците и от мен!
  • zarq666@gmail.comдобави форумната тема: Диета при малки деца след боледуване от ротавирус?преди 2 дни, преди 2 дниДайте предложения за вкусни ястия, подходящи за малки деца след боледуване от ротавирус.
  • Йорданка Ковачевадобави коментар към: Бели аспержи с майонезен соспреди 2 дниБели аспержи с майонезен сосБели аспержи с майонезен сос25.04.2017Зари, моля да не се обиждаме. Аз за да напиша тази информация за варенето ,претендирам да съм сигурна и добре запозната, първо защото съм приготвяла такива неведнъж и съм се учила от хора с умения. Живея в Испания, където този зеленчук е много популярен и една от родините на белите аспержи -област Наварра, тук живея и от тук точно имат деноминация за произход. Значи ако твърдите, че нямам понятие как се приготвят, то и самите испанци на чиято земя растат и откъдето произхождат нямат понятие!? А вие имате!? Прочетох статията за която говорите, но всичко е много общо казано и сте видели това, което искате да видите. Там никъде не прочетох ,че за всеки вид е нужно различно време, което е много важно, а описаните минути се отнасят най -вероятно само за зелените. Първо се казва, че имало 3000 вида, после се говори за един общ начин на приготвяне уж за всички ,което няма как да стане и накрая казват че"най-хубаво приготвените са с ярко зелен цвят".Голяма каша. И все пак тук основно ни интересуват белите, за които всъщност най -вече ставаше въпрос.
  • Албена Атанасовадобави снимка към: Ябълков кисел за бебепреди 2 дни
  • Tania Rusenovaдобави рецепта със снимка: Крем от грис със сладко от смокини и орехипреди 2 дниКрем от грис със сладко от смокини и орехиКрем от грис със сладко от смокини и орехи29.04.2017