• Petiaсготви: Сладкиш Негресапреди 3 месецаСладкиш НегресаСладкиш Негреса09.11.2017
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Дайте идеи за ягодите като зимнина?преди 3 месецаКомпот и сладко от ягоди са любимите зимнини.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли ястия с коприва?преди 3 месецаКопривена чорбичка - много вкусна и полезна, но и панираните връхчета са много вкусни.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Как можем за месец да свалим 7-8 кг?преди 3 месецаСпоред мен не е здравословно да се свалят толкова бързо килограмите - организма се стресира и след това може бързо да се напълнее отново, организма започва да прави запаси. Може да се избере подходяща диета за постепенно сваляне на килограмите и разбира се да има много движение.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Хаванче или преса за чесън да ползвам?преди 3 месецаИзползвам преса за чесън, удобно и бързо. Но за някои ястия чесъна го нарязвам на дребно.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Коя е любимата ви марка бира?преди 3 месецаВ къщи се купува Бритос или Бургаско.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Кулинарни провалипреди 3 месецаГотвих мусака и ми се стори, че трябва да добавя още малко сол, затова взех солничката да поръся. Обаче - капачката се отвори и цялата се изсипа в тавичката. Успях да изгреба малко, но в соса се намокри. Спасих яденето със захар и картофите също поемат солта - ако се пресоли ядене.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Тарос - изполвате ли го?преди 3 месецаТарос имам в градината и го суша, но рядко го ползвам, защото не ни допада много като подправка.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Какъв е добрият сусамов таханпреди 3 месецаКонсумирам пълнозърнест и белен. По принцип при проблеми със стомаха се ползва беления сусам, защото той е по щадящ от пълнозърнестия.
  • Petiaдобави отговор към форумната тема: Храна за домашните любимци :)преди 3 месецаПо принцип купувам от готовите гранули или консерви, но понякога купувам пастет и го мажа на филии, които нарязвам после на хапки. Също така купувам свинско месо и го сварявам и правя попарки, понякога купувам и пилешки финери или шайгуни, които също сварявам.