• Йорданка Ковачевасготви: Голям кравай за здрав кръстпреди 56 минутиГолям кравай за здрав кръстГолям кравай за здрав кръст26.09.2017
  • zarq666@gmail.comдобави снимка към собствена рецепта: Лютеница по 100-годишна рецептапреди 59 минути
  • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 1 часСкъпи Кулинари,

    искаме да издадем книга с най-добрите рецепти в сайта. Идеята е да бъдат представени най-добрите рецепти и техните автори. Всяка рецепта, ще бъде представена на една страница, нещо подобно като представянето им в сайта. Всеки автор също ще бъде представен със собствена страница в книгата, снимка и информация за него/нея.

    Идеята е книгата да бъде в луксозно издание - цветна с твърди корици и гланцирани страници, и ще бъде идеална за подарък. Всеки, който иска ще може да си я поръча в сайта. Вие, разбира се, ще получите подписани екземпляри и ще бъде вашата и нашата малка гордост!

    Какво мислите?
    • Таня ЛевеноваПодкрепям идеята!
    • Йорданка КовачеваЧудесна идея :)
    • ВИЛИ-Виолета МатеваГотвачи ,току що получих своята награда огромна кафе машина на Delonghi - черпя по едно кафе:))) Благодаря на екипа за хубавите награди ,всичко е точно, много се кефя Поздрави !
      • АдминистраторВили, тази еспресо машина беше на промоция и вместо онази която заяви като награда, решихме да ти изпратим тази защото е по-добра ;) Със здраве да си я ползвате
    • АлбенаЩе стане мммммного дебела книга,защото има много добри рецепти! ;-)
    • Всички коментари
  • Йорданка Ковачевагласува за: Руло с пресни малинипреди 2 часаРуло с пресни малиниРуло с пресни малини26.09.2017
  • Йорданка Ковачевадобави рецепта със снимка: Чийзкейк Праскова и Манго в чашкипреди 4 часа
  • Йорданка Ковачевасготви: Торта Бонбонпреди 4 часаТорта БонбонТорта Бонбон26.09.2017
  • Йорданка Ковачевагласува за: Бистра витаминозна супа с каватапипреди 8 часаБистра витаминозна супа с каватапиБистра витаминозна супа с каватапи26.09.2017
  • Йорданка Ковачевасготви: Баница, която не спадапреди 8 часаБаница, която не спадаБаница, която не спада26.09.2017
  • Йорданка Ковачевагласува за: Сиропиран сладкиш Мравунякпреди 19 часаСиропиран сладкиш МравунякСиропиран сладкиш Мравуняк19.02.2017
  • Ира Зашевадобави коментар към: Печени капии в бурканипреди 19 часаПечени капии в бурканиПечени капии в буркани14.09.2012Пека на чушкопек. Не добавям сол. Само счукан аспирин на дъното и отгоре. Натъпквам с дървено ""чукле" от дървено хаванче за чесън. Ползвам добре измити и сухи буркани тип Омния и обикновени капачки. Завивам с нещо топло - дреха или нещо друго най-добре от вълна и на другия ден капачките са хлътнали. Издържат до две години изяждаме ги още първата година, но намирам по някой забравен буркан. Хрупкави и ароматни като току-що опечени. Дано съм полезна.