• Няма имепубликува в кулинарната мрежапреди 3 месециИзтрийте всички, моля! Как така първо ги приехте, а после установихте, че не отговарят? Вие бяхте този, който избрахте моята снимка за огретен за заглавна, след което я сложихте същата снимка за друга рецепта - "Запечени картофи с яйца и мляко" и аз Ви написах, че в рецептата не съм използвала мляко. Но след това забелязах, че това не е само с моя огретен. Често се забелязват - рецепти с една и съща заглавна снимка. Подкрепям думите си с пример: Облечени ябълки , Бохчички с ябълки, Ябълки печени в тесто, Пакетирани ябълки с крем. Всички тези рецепти са с една и съща заглавна снимка. И после аз съм ви пращала неотговарящи снимки. Направих си изводите за себе си. Няма нужда да ми пишете, каквото и да било. Наистина ще бъда благодарна всичко от профила ми да бъде изтрито! Много моля! И без това не отговарят на ртецептите според вас!Нямам копирани от други сайтове и вие много добре го знаете. Може би затова ме блокирахте да не мога да ви отговоря на коментара.  ХахахаххаДостатъчно време ви отделих!
 • Няма имепубликува в кулинарната мрежапреди 3 месеци, преди 3 месециСбогом на всички! Много сте готини и креативни, страхотни рецепти качвате.
  Аз обаче не желая да участвам повече в този сайт. Тук бях критикувана, защото не съм получила същият краен резултат от показаното. Трябва всички да готвим по калъп. Не е ли по-добре да се види кой какво е постигнал с тази рецепта?
  Не е ли това идеята? Приемат се размазани снимки, а мои хубави не. Качвам спагети болонезе по автентична рецепта, приготвихме ги заедно с майка ми, която живее 10 години в Италия и готви на ден по 3 пъти паста - не отговаряли на темата. Пожелах да бъда премахната от сайта и да бъдат изтрити всички мои снимки, както и рецепти, но ми беше отказана молбата. Успех на всички! На мен много бързо ми секна ентусиазмът, подпомогнат от админа.
  • АдминистраторСлед преглед на вашия профил, установихме, че освен копирани от други места снимки, публикувате постоянно снимки, които не отговарят на рецептите. И въпреки многократните забележки, продължихте едни и същи, неотговарящи неща да качвате и да качвате. В такъв случай, вашия профил е блокиран и по-нататъшно участие спряно. Не може в рецептата да пише едно, а вие да си качвате някакви ваши варианти с допълнителни продукти и съвсем различен начин на приговяне.
 • Няма имесготви: Лесна зеленчукова супа с фидепреди 3 месециЛесна зеленчукова супа с фидеЛесна зеленчукова супа с фиде13.02.2016
 • Няма имесготви: Крем карамел с бишкотипреди 3 месециКрем карамел с бишкотиКрем карамел с бишкоти30.11.2016
 • Няма имедобави рецепта със снимка: Салата Кипрапреди 3 месециСалата КипраСалата Кипра26.09.2017
 • Няма имедобави снимка към: Петел с Оризпреди 3 месеци, преди 3 месеци
 • Няма имедобави снимка към: Петел с Оризпреди 3 месеци, преди 3 месеци
 • Няма имедобави снимка към: Бъркана баница с овесени ядкипреди 3 месеци
 • Няма имедобави заглавна снимка към рецептата: Бъркана баница с овесени ядкипреди 3 месеци, преди 3 месеци
 • Няма имесготви: Цели пилешки бутчета с оризпреди 3 месециЦели пилешки бутчета с оризЦели пилешки бутчета с ориз13.05.2016