Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Турска сватбена супапреди 6 годиниТурска сватбена супаТурска сватбена супа16.04.2014Агнешка Супа„Бульонът се прецежда в друг съд, месото се нарязва наситно и се слага в течността.“ Коя течност, нали току-що я прецедихме в друг съд? По-нататък става още по-интересно: „Разбийте млякото с яйчения жълтък и прибавете лимоновия сок. Разбийте добре. След това вътре сипете около 250 мл от горещия бульон. Разбъркайте отново и прибавете месото.“ Това месо постоянно го местим някъде. Що да прибавяме половин килограм месо в 350 мл яйчен сос? Нямаше ли да правим супа? Копирате един от друг и не влагате никаква мисъл. Апропо "на ситно" са две думи все още.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest