Анонимен
Новак
  • Анонименсготви: Картофи с топено сиренепреди 1 месецКартофи с топено сиренеКартофи с топено сирене23.11.2017
  • Анонименсготви: Тутманик Душичкапреди 1 месецТутманик ДушичкаТутманик Душичка03.12.2017
  • Анонименсготви: Класическа баклава с орехипреди 1 месецКласическа баклава с орехиКласическа баклава с орехи29.06.2016
    • TihomirSмммм дояде ми се
  • Анонименсготви: Класическа баклава с орехипреди 1 месецКласическа баклава с орехиКласическа баклава с орехи29.06.2016
    • TihomirSмммм дояде ми се
  • Анонименсготви: Универсално тесто за погачапреди 1 месецУниверсално тесто за погачаУниверсално тесто за погача28.05.2016
    • TihomirSСупер е!
  • Анонименсготви: Универсално тесто за погачапреди 1 месецУниверсално тесто за погачаУниверсално тесто за погача28.05.2016
    • TihomirSСупер е!
  • Анонименгласува за: Торта от стар козунакпреди 1 месецТорта от стар козунакТорта от стар козунак12.02.2016
  • Анонимендобави коментар към: Торта от стар козунакпреди 1 месецТорта от стар козунакТорта от стар козунак12.02.2016Много хубава рецепта, предложих я и на двама мои приятели. Не е трудна за изпълнение и е много вкусно. Благодаря з уникалната рецепта!!!!
  • Анонименсготви: Сладкиш с козунакпреди 1 месецСладкиш с козунакСладкиш с козунак30.01.2016
  • Администраторпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месецСкъпи Кулинари,

    надяваме се да сте си изкарали прекрасни великденски празници и макар готвенето да ви е омръзнало, ние ще обявим новитe ни тематични седмици (9.04 - 29.04) и те ще бъдат седмици на рецептите приготвени в Хлебопекарна, Мултикукър, Халогенна Фурна, Крокпот, Слоу Кукър и Микровълнова. При добавянето на такива рецепти, в заглавието трябва да напишете уреда, например: Селски Хляб в Хлебопекарна или Картофена Яхния в Мултикукър.

    Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 20 точки.

    Отново напомняме, че зададените рецепти, статии и съвети ви носят двоен брой точки. Там заредихме доста нови зададени теми, така че имате голям избор.
    • Йорданка КовачеваЗдравейте. Имам въпросче. Запазих си рецепта за постен тутманик, който смятам да приготвя със суха мая. Тъй като вече няколко пъти е ставало въпрос кое е постно и кое не аз всеки път се обърквам все повече и незнам дали в крайна сметка хляб или тутманик с мая би бил постен според вас. :))За мене е, но дали? Хлябът по принцип мисля, че е постен, стига в него да няма яйца, мляко или други животински продукти. ..
      • Йорданка КовачеваБлагодаря много, Мария. И аз така си мислех, но исках да чуя и друго мнение. :)
      • Мария СимоваРазбира се че е постен, маята не е животински продукт. За мен, не е постно ястието ако съдържа животински продукт т.е. сирене, мляко, яйца, масло!
    • marcheva14Здравейте!
    • marcheva14Здравейте! Бих искала да си уточня нещо относно Зададените рецепти, има пуснати три рецепти, които според мен приготвянето им е едно и също или с много малки разлики, несъществени, а това са : "Мраморна глазура за торта", "Огледална глазура за торта" и "Стъклена глазура за торта". Такива глазури, поне аз имам две рецепти, които съм пуснала, а това са : "Празнична орехова торта с карамелено-огледална глазура " и още една, ако не се лъжа е по рецепта на Йоли, а по точно е "Тирамису с огледална глазура". Друг вариант на огледална глазура - няма. Да ги преписвам същите, които съм публикувала или да преписвам от някъде си , само за да си пиша, не е редно. Не ми е ясно.
      • АдминистраторЗдравей Марче, рецептите са еднакви да, но трябва да бъдат написани отделно само за глазурата, тъй като който търси Огледална Глазура, няма да намери Стъклена Глазура или Мраморна Глазура, затова и в трите варианта са зададени.
    • Всички коментари