• Ванядобави коментар към: Палачинки, които не се късатпреди 1 годинаПалачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат06.03.2016Не знам ефектът дали ще е същия, но ако решиш да пробваш, трябва да сложиш двойно количество на картофеното нишесте.
  • Ваняполучи нов кулинарен ранг за своя принос в мрежата : Чиракпреди 2 години
  • Ванядобави рецепта със снимка: Медено-сметанова тортапреди 2 години, преди 2 годиниМедено-сметанова тортаМедено-сметанова торта09.03.2016
  • Ванядобави рецепта със снимка: Палачинки, които не се късатпреди 2 годиниПалачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат06.03.2016
  • Ванядобави заглавна снимка към рецептата: преди 2 години
  • Ванядобави коментар към: Хлебчета с ръжено брашнопреди 2 годиниХлебчета с ръжено брашноХлебчета с ръжено брашно06.03.2016Статията е от сайта. Закваската определено не е това, което са посочили редакторите, така че моля да не се заблуждават читателите и да се редактира текста на рецептата.
  • Ванядобави коментар към: Хлебчета с ръжено брашнопреди 2 годиниХлебчета с ръжено брашноХлебчета с ръжено брашно06.03.2016Да_си_приготвим_домашен_черен_хляб В тази статия е обяснено как се приготвя закваската. С нея се получават истински хлябове, като тези, които са правени едно време. Много са полезни, а освен това издържат и много време. Ще се радвам, ако опитате да приготвите такъв хляб.
  • Ванядобави рецептата: Телешко печенопреди 2 години, преди 2 годиниТелешко печеноТелешко печено06.03.2016
  • Ванядобави рецептата: Салата от карфиол с грахпреди 2 годиниСалата от карфиол с грахСалата от карфиол с грах06.03.2016
  • Ванядобави рецептата: Тахан баклавапреди 2 годиниТахан баклаваТахан баклава06.03.2016