5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 6 Анонимни
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
- 1 Анонимен
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 11
52
46
32
21
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Вкусът на Италия: Двете сицилиански кулинарни емблеми
- Темпура - японската техника на готвене
- Как да приготвим черен ориз по испански
- Традиционни турски мезета
- Тридневен рибен и миден фестивал предстои в Каварна
- Цацата изчезна от заведенията по морето
- Да си направим класическа италианска гремолата
- Сготви бързо и лесно: Морски дарове
- Стриди и кървавица за ясна мисъл
- Как да съхраняваме миди и калмари
- Бланширане на скариди и други морски дарове
- Съвети за поднасяне на риба и морски дарове