5 Звезди
- 4 Анонимни
4 Звезди
- 2 Анонимни
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Дефицит на аминокиселини
- Червеното месо увеличава риска от инсулт!
- Защо да спрем да ядем месо
- Бетаин
- Най-добрите хранителни източници на L-карнитин
- Ацерола
- Какво съдържат бадемите и защо са полезни?
- Ползи и свойства на аминокиселината L-лизин
- Кои са витаминоподобните вещества?
- Барбун (Барбуня)
- 11 суперхрани за отлично здраве
- Историята на витамин C