За братвурст гласуваха

5 Звезди
4 Звезди
  • 3 Анонимни
3 Звезди
  • 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: