Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от агнешки главички и спанакСваряваме агнешките главички в подсолена вода.
Отделяме месото, мозъка и езика и ги нарязваме на дребно.
Нарязваме на дребно спанака....
11 Юли
1
Супа от агнешки главички с лападЗалейте предварително почистените агнешки главички със студена вода и варете до готовност на тих огън.
След сваряване от тях се почиства месото и се нарязва на ситно заедно с езика и лапада....
06 Май
Печени агнешки главички по стара рецептаПечените агнешки главички по стара рецепта се поднасят с гарнитура по избор....
15 Април
Агнешки главички с пресен лук и джодженПочистете и измийте добре агнешките главички. Сварете ги в леко подсолена вода за около 50-60 мин.
Овкусете ги със сол и черен пипер....
17 Април
Печени агнешки главичкиВ тава смесете месцата от агнешките главички със запържените лук и чесън. Объркайте с подправките, долейте бирата и сложете да се запече на горен реотан във фурната....
17 Април
1
Супа от агнешки главичкиАгнешките главички се измиват добре със студена вода. Слагат се в тенджера и щом водата кипне, се премахва пяната. Добавят се целите моркови, лук и целина. Посолява се....
19 Окт.
Лесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лукАгнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите.
Разтопете маслото и задушете лука в него.
Добавете подправките. Внимайге да не загорите червения пипер....
08 Април
Овчарски мезелък от агнешки главичкиОвчарски мезелък от агнешки главички е рецепта за печено агнешко, но приготвено по-интересен начин....
17 Април
Курбан чорба от агнешки главичкиСложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата).
Прецедете бульона им през фина цедка в друга голяма тенджера....
23 Април
Спаначена супа с агнешки главичкиПочистете агнешките глави, залейте ги с 6 ч.ч. подсолена вода и варете на тих огън до пълното им разваряване. Сварените глави се изваждат и обезкостяват....
11 Окт.
Супа от агнешки главички със спанакГлавичките си изчистват и измиват, заливат се със студена вода, слага се малко сол и се варят на бавен огън. Като се сварят, се отделя месото, мозъкът и езикът и се връщат в бульона....
12 Януари
Агнешка главичка в маслоАгнешките главички се измиват хубаво. Най-вкусни са, когато са опърлени, като по този начин кожичката остава и придава на това традиционно мезе един невероятен аромат на пушек и пърлено....
02 Юни
2
Заешки главички с ориз и пресен лукСложете главичките да се варят, когато образуват пяна, я оберете или сменете водата с чиста. Като поврат около 30 минути, овкусете с малко сол.
Сварените главички извадете от бульона....
01 Май
Чорба от агнешка главичка и дреболииДа ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...
07 Окт.
Супа с агнешка главичка и дреболииНаправете застройката от продуктите и сипете в супата с агнешка главичка и дреболии....
15 Септ.
Варена агнешка главичка в МултикукърТрябва да имате предвид, че зависи от големината на самата главичка, колко време ще се вари агнешкото месо.
След като извадим, по желание поръсваме със сминдух Варената агнешка главичка в Мултикукър....
06 Май
Супа от агнешка главичка и пресен лукСварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън.
Обраното от кожата месо и обеления и нарязан агнешки език върнете в бульона, посолете и варете 5-6 мин....
27 Април
Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичкаМесото от агнешка главичка можете да изпечете на фурна със спанак и ориз. Агнешката главичка можете да изпечете и във фолио. Подходящите подправки за вкусна агнешка главичка са червен пипер, сол и черен пипер....
20 Април
Агнешка Главичка в Тенджера под НаляганеПочистваме добре агнешката главичка.
В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода.
Затваряме капака, поставяме на котлона и оставяме така докато заври водата....
24 Март
Агнешка главичка в тенджера под наляганеДобре почистената агнешка главичка залейте с вода в тенджера под налягане и сварете до пълна готовност.
Охладете леко и обезостете месото от главичката. Обелете и нарежете езика....
01 Февр.