Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заготовка за готвене на ядене в бурканиВзимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
01 Септ.
Консервиране на домати за готвенеРецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
07 Февр.
Най-големите грешки при готвене на оризЗа разлика от нашенските вкусни бъркани яйца, оризът не обича да бъде разбъркван по време на готвенето си.
4....
12 Февр.
Какво е съотношениeто ориз вода при готвене на ориз?Обикновено на опаковката е отбелязана точната за този вид ориз пропорция, така че при готвенето е добре да се съобразите с нея....
27 Юли
2
Кулинарни тънкости при готвенето на оризНа пръв поглед готвенето на ориз изглежда като детска игра, с която биха могли да се справят дори и онези от нас, които не са факири в кухнята....
26 Окт.
13
Домати за готвенеОхладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
10 Окт.
Няколко важни съвета за готвенето на оризАко ли пък бързате и не може да чакате кисненето на ориза, трябва да го измиете добре преди да пристъпите към готвенето му – докато водата не стане бистра....
20 Февр.
3
Кулинарни хитрости при готвенето на кафяв оризНеобходимото ни количество ориз за готвене се накисва във вода и се оставя да престои най-малко 7-8 ч....
22 Ноем.
Пържени банани за готвенеИзвадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
05 Юли
Стерилизирани тиквички за готвенеКато кипне водата, се държи 15 минути и се оставя в топлата вода и на другия ден се вади и слага на студено в мазето.
Може да се използва всякакво ядене, като се изцежда от водата....
26 Май
2
Домати за готвене в бурканиСъхраняват се на хладно.
Доматите за готвене в буркани са готови....
14 Януари
1
Кюфтенца от извара без готвенеСервирайте кюфтенцата от извара без готвене върху зелена салата....
06 Март
Какаов сладкиш със сметана за готвенеПоръсете с пудра захар, преди да поднесете вашия какаов сладкиш със сметана за готвене....
14 Юли
Стерилизирани Тиквички в буркан за готвенеНа другия ден изправяме бурканите и проверяваме дали са запечатани хубаво...
29 Януари
ОризЗърната му не се слепват при готвене.
Жасминов ориз – той е малко по-тънък от басмати ориза и се отглежда в Тайланд. Той е дългозърнест ориз и зърната му се слепват при готвене....
05 Март
Колко вода се слага при готвенето на кафяв ориз?Кафяв ориз в уред за готвене на ориз
На 1 чаша предварително накиснат за 1 час ориз се добавят 2 и 1/2 или 3 чаши ориз, в зависимост от уреда....
03 Ноем.
Кисело зеле със свинско месо за готвенеРъсваме черен пипер на вкус, къри на вкус и слагаме мас (50 г)....
06 Дек.
Домати за готвене в буркани за зиматаОставете доматите за готвене в буркани за зимата така, докато изстинат....
06 Април
Колко време се кисне кафяв ориз преди готвене?Колко време се кисне кафяв ориз преди готвене?
Желателно е да накиснем кафяв ориз за около 90 минути, след като сме го измили добре и почистили (в случай че това се налага)....
01 Август
Здравословно готвене на параВъпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости?...
10 Дек.
Готвене на смилянски бобКралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. Смилян. На пазара обаче с името Смилянски боб се обозначават и култури...
09 Август
Готвене на боб МунгБоб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в различни ястия – супи, яхнии, пюрета, или да се използва като гарнитура...
08 Април
Правилно варене на оризОризът се използва в кухнята на много народи. В повечето случаи оризът се вари. За да сварите правилно ориза, са ви необходими една част ориз и две части вода, сол и тенджера с плътно затварящ се капак.
Съществуват много...
16 Септ.
16