Gotvach.bg»Статии»Готвене на Ципура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на Ципура

Търсиш информация за Готвене на Ципура? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на Ципура.
ЦипураЦипура
2
Готвене на ципура Месото на ципура е бяло, стегнато и сочно, което позволява готвенето по най-различни начини....
Как да сготвим ципураКак да сготвим ципура
Накрая се отстраняват хрилете на рибата и преди готвене ципурата се разрязва съвсем леко. Може да се направи един по-голям разрез, или няколко по-малки. Ципурата с лимони е много вкусна....
Подходящи подправки за ципураПодходящи подправки за ципура
Сред подправките за ципура се отличава черният пипер, който е подходящ за всякакъв тип готвене на тази морска храна....
Ципурата на фурна е най-вкусна такаЦипурата на фурна е най-вкусна така
Преди същинското готвене необходимо е да почистите хубаво рибите, които ще приготвяте. Измийте ципурите, след като отстраните вътрешностите....
Топ 3 рецепти за ципураТоп 3 рецепти за ципура
Намажете филе ципура с пастата....
Как да готвим с розе: Няколко практични съветаКак да готвим с розе: Няколко практични съвета
Така например светлото розе е идеално за готвене на миди и раци например....
Как да сготвим риба в хартия за печенеКак да сготвим риба в хартия за печене
Рибата се завива плътно в хартията, като крайчетата на пакетите се връзват с канап или се защипват с телбод, така че парата да не излиза по време на готвене....
Как да приготвим най-вкусната рибаКак да приготвим най-вкусната риба
Гответе я в същата мазнина за 3-4 минути от всяка страна. Извадете я в чиния, а в друг съд отделете мазнината от готвенето смесена със соковете на рибата....
Подходящи подправки за месо от акулаПодходящи подправки за месо от акула
Добре е предварително да овкусите с него филето от акулата и да го оставите да престои така около половин час преди да преминете към същинското му готвене....
Гръцки кулинарни традиции - всичко, което трябва да знаетеГръцки кулинарни традиции - всичко, което трябва да знаете
Но може би по-интересни могат да бъдат напитките Узо и Ципуро, спиртни напитки с аромат на анасоново семе....
КалканКалкан
Калканът, както споменахме, има ниска масленост, което означава, че прекалено високата температура на готвене би довела лесно до неговото изсушаване....