Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
Всичко можем да си приготвим в домашни условия – пастети също. Те могат да бъдат месни, зеленчукови, а защо не и рибни....
Пастет с кестениПастет с кестени
15 Ноем.
Поставяме в малки бурканчета и заливаме с разтопено масло, за да се съхрани по-добре пастетът. Поднасяме върху филийка хляб пастетът с кестени....
Пастет с лопушПастет с лопуш
17 Април
Смелете пастета до гладка и хомогенна смес....
Пастет с аншоаПастет с аншоа
06 Окт.
Така приготвения пастет с аншоа се прибира в хладилник и се използва за овкусяване на сандвичи, канапета и други....
Пастет с шункаПастет с шунка
16 Окт.
Този пастет от шунка се използва за сандвичи или се поднася като предястие, украсено с листа от магданоз....
Домашни брускети с пастетДомашни брускети с пастет
29 Септ.
Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....
Пастети от смесени зеленчуциПастети от смесени зеленчуци
24 Април
Оформените пастети се пекат в средно загрята фурна, докато на повърхността им се образува коричка. Наръсват се с настъргания кашкавал и се гарнират отгоре с парченца от киселите краставички или хайвер....
Зеленчуков пастет с тофуЗеленчуков пастет с тофу
23 Август
Идеална разядка, която чудесно си партнира със сухари или брускети, е този зеленчуков пастет с тофу....
Пикантен пастет с бобПикантен пастет с боб
23 Май
Пастетът се сервира с препечена филийка. Пикантният пастет с боб е готов....
Гъбен пастет с тофуГъбен пастет с тофу
28 Дек.
Приберете готовия гъбен пастет с тофу в хладилник. Сервирайте вашия веган пастет със сухари, френска франзела или др....
Яйчен пастет с авокадоЯйчен пастет с авокадо
13 Юли
Яйчният пастет с авокадо е готов....
Зеленчуков пастет с гъбиЗеленчуков пастет с гъби
21 Юли
Смилат се до хомогенна смес, като зеленчуковият пастет се опитва на вкус и при нужда се добавя допълнително сол, черен пипер и оцет....
Яйчен пастет с тикваЯйчен пастет с тиква
25 Януари
Разбъркваме всичко заедно с хималайска сол на вкус, малко черен млян пипер и чубрица (по желание) към пастета....
Вегетариански Пастет с ЛещаВегетариански Пастет с Леща
30 Април
Поднасяме пастета от леща, като поръсваме малко червен пипер и добавяме няколко капки зехтин....
Грахов пастет с ментаГрахов пастет с мента
17 Юли
Нашия здравословен грахов пастет е готов за поднасяне със стрък мента! Подходящ за намазване върху крекери, сандвичи, домашен хляб и за топване с гризини или солени домашни бисквити! Чудно Вкусно!...
Вкусен пастет в бурканиВкусен пастет в буркани
10 Април
Получава се съвсем леко сладникав вкусен пастет в буркани....
Рибен пастет с нахутРибен пастет с нахут
02 Дек.
Рибният пастет с нахут е много сполучлив....
Грахов пастет с орехиГрахов пастет с орехи
31 Дек.
2
Всички продукти се пасират заедно до получаване на гладка смес - пастет. Граховият пастет с орехи е готов....
Зеленчуков пастет с целинаЗеленчуков пастет с целина
10 Април
Пастетът се сервира поръсен с накълцан магданоз....
Рибен пастет с авокадоРибен пастет с авокадо
06 Дек.
1
Останалата сьомга нарязваме на тънки филийки, които нареждаме около пастета....
Млечен пастет с яйцаМлечен пастет с яйца
29 Януари
Приготвеният пастет може да се гарнира с маслините и пресни подправки. Най-вкусен е, когато престои няколко часа в хладилник....
Рибен пастет с морковиРибен пастет с моркови
04 Август
Пастетът се поръсва със сусам и се украсява с половинки маслини....
Шоколадов пастет с орехиШоколадов пастет с орехи
12 Януари
Сварете млякото, захарта, какаото и маслото. Отделете от тази смес малко, а към другата, след като изстине, прибавете разбитите яйца, счуканите орехи, ванилията и брашното с бакпулвера. Разбъркайте всичко и го изсипете...
Пастет с червен хайверПастет с червен хайвер
15 Окт.
4
Върху всяко малко парченце хляб нанасяме от пастета с помощта на чаена лъжица. Редим парченцата типов хляб с пастета в чиния. Рецептата е от руски кулинарен сайт....
Лесен пастет с извараЛесен пастет с извара
14 Февр.
Изсипва се изварата в купа и към нея се добавя омекналото на стайна температура масло, смляния лук и подправките. Смесва се добре и се оставя малко да престои, за да се омесят подправките....