Gotvach.bg»Статии»Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Задушаване

Търсиш информация за Задушаване? Разгледай последните ни публикации и статии за Задушаване.
Тънкости при задушаване на месоТънкости при задушаване на месо
Класическото задушаване на месо предполага запържването на месото, което след това се похлупва с капак и се задушава на бавен огън в малък обем течност....
Как се задушава месо - инструкции стъпка по стъпкаКак се задушава месо - инструкции стъпка по стъпка
Докато месото се задушава, можете да добавите билки....
Как да задушим зеленчуциКак да задушим зеленчуци
1
Спанакът се задушава шест минути, а грахът се задушава повече от час. Царевицата се задушава за половин час, бобът се задушава един час, ако преди това е бил накиснат за дванадесет часа във вода....
Тайните на крехкото телешко месоТайните на крехкото телешко месо
Задушавайте телешкото месо, без да го режете на парчета. Най-добре се задушава парче с тежест около два килограма....
Важните стъпки, когато приготвяме задушени ястияВажните стъпки, когато приготвяме задушени ястия
Ако задушавате зеленчуци, помнете, че трябва в съда да има съвсем малко течност. Ако тя стане много, можете да я изчакате да се изпари, но след като сте махнали продуктите; 7. Задушаването не е дълъг процес....
Противовъзпалителните и лечебни свойства на задушените зеленчуциПротивовъзпалителните и лечебни свойства на задушените зеленчуци
Правила за задушаването на зеленчуци Най-щадящата и запазваща полезните свойства на суровината е обработката чрез задушаване....
Идеи за вкусни пилешки хапкиИдеи за вкусни пилешки хапки
Заливат се с останалата сметана, съдът се затваря с капак и се задушават на фурна. Хапките се сервират със соса от задушаването, с гарнитура от задушени зеленчуци и сварен ориз....
Правила при топлинна обработка на зеленчуцитеПравила при топлинна обработка на зеленчуците
л вода или бульон и 20-50 г мазнина; - В началото на задушаването огънят да бъде силен, но щом заври течността, задушаването да продължи на тих огън; - Задушените зеленчуци трябва да имат съвсем малко течност....
Съвети при готвене без мазнинаСъвети при готвене без мазнина
1
Ето как: Лукът, чесънът, гъбите и останалите храни от този тип могат успешно да се задушават в растителен бульон, а не в олио....
Рецепта от Ориента: Тажин джалбана бататаРецепта от Ориента: Тажин джалбана батата
Целта ѝ е продуктите в нея да бъдат задушавани бавно на много слаб огън....
Домашни мезета за виноДомашни мезета за вино
Тенджерата се затваря с капак и всичко се задушава, като се добавя малко топла вода. След като месото омекне, се добавя още малко вода и се задушава още малко....
2 от най-често приготвяните в Русия рецепти за задушена риба2 от най-често приготвяните в Русия рецепти за задушена риба
Всичко това се залива със затопленото мляко, подправено със сол и черен пипер на вкус, и се оставя така да се задушава в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Четири начина да направим ризотоЧетири начина да направим ризото
Начин на приготвяне: Гъбите се нарязват на ивички и се задушават за кратко в маслото. Подправят се на вкус. В друг съд се задушават нарязаните лук и чесън и към тях се добавя оризът....
Кое месо колко време се печеКое месо колко време се пече
Преди задушаване месото трябва да се посоли, да се набрашни и леко да се запържи от всички страни....
Кулинарни съвети за тънкостите в кухнятаКулинарни съвети за тънкостите в кухнята
1
- Когато задушавате месо, правете това в плътно затворени съдове с дебели стени, които поддържат равномерна температура....