Gotvach.bg»Статии»Замразяване на зелен фасул
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Замразяване на зелен фасул

Търсиш информация за Замразяване на зелен фасул? Разгледай последните ни публикации и статии за Замразяване на зелен фасул.
Как се замразяват зеленчуциКак се замразяват зеленчуци
За да замразите зелен фасул, предварително го сварете, докато омекне, подсушете го и го замразете....
Как да замразим царевица, грах и фасулКак да замразим царевица, грах и фасул
/page pageЗамразяване на фасул В случая можем да говорим само за замразяването на зелен фасул, който ще бъде приготвян по желание, след като е бил замразен....
Как се съхранява зелен фасул?Как се съхранява зелен фасул?
По този начин фасулът се запазва до 10 месеца. Друг начин на съхранение на зеления фасул е чрез консервиране. То става под налягане в подходящи буркани....
Консервиране на гювечКонсервиране на гювеч
Гювечът съдържа домати, патладжани, чушки, бамя, моркови, зелен фасул и зелени подправки. Ако предпочитате да замразите микс от зеленчуци за гювеч във фризер, купете по един килограм от всеки зеленчук....
Да замразим зеленчуци за гювечДа замразим зеленчуци за гювеч
Ще са ви необходими домати, чушки, патладжани, бамя, зелен фасул, моркови и зелени подправки, например магданоз....
Съхранение и консервиране на боб, грах и лещаСъхранение и консервиране на боб, грах и леща
Ако обичате зелен фасул, препоръчваме да опитате от рецептите ни за зелен фасул с месо....
БаклаБакла
5
Младата бакла може да се готви с шушулките на яхния, подобно на зеления фасул. В този си вид увира много бързо, затова трябва да се внимава, да не се превари....
Френски тайни за приготвяне на зимнинаФренски тайни за приготвяне на зимнина
1
Бланширането е задължително за тиквичките, морковите, броколи, зеле, фасул, грах или дори спанак....
Спасете останалата храна от трапезата ето такаСпасете останалата храна от трапезата ето така
Също така трябва да се знае, ако включвате замразени зеленчуци в различни видове рецепти: - Замразените царевица, грах и зелен фасул имат нужда единствено от бързо леко блакширане или от поставяне на пара; - Замразените...
Как да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правилаКак да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правила
По време на съхранение трябва да сме сигурни, че външните листа не се разлагат, в такъв случай трябва да се отстранят; - Някои зеленчуци, като чушки, зелен фасул, броколи, зеле, целина, краставици, лук, гъби също...
Консервираните или замразени продукти са по-добри за мен?Консервираните или замразени продукти са по-добри за мен?
Пакет със смесени зеленчуци може да съдържа зелен фасул, моркови, броколи и карфиол, което е голямо разнообразие от зеленчуци, които да включите в храненето си....
Плодовете и зеленчуците: Истинска съкровищница на витаминиПлодовете и зеленчуците: Истинска съкровищница на витамини
2
Лецитин и холин се съдържат в значителни количества в зеления грах, фасула, соята, зелето, морковите и др....
Как да си отгледаме подправки в саксияКак да си отгледаме подправки в саксия
1
Замразяване на подправки Що се отнася до замразяването на подправките, вземете желаните, нарежете ги на ситно, сложете в торбичка и във фризера. Може да направите и впечатляващи ледени кубчета с подправки....
КоприваКоприва
5
Копривата съдържа и повече витамин С от някои култивирани растения и диви билки, като маруля, броколи, спанак, карфиол, зелен фасул и др....
КопърКопър
Добре измит и изтръскан от водата, копърът се поставя в изправено положение в найлонов плик с цип и е готов за замразяване....