Gotvach.bg»Статии»Замразяване на миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за замразяване и съхранение на миди
Замразяване на миди във фризер
Най-лесният начин за замразяване на мидите е като ги кипнете за 5 мин. в подсолена вода докато се отворят черупките им....
Как да съхраняваме миди и калмари
Калмарите се почистват и се замразяват, наредени в тава, след това се разпределят по няколко в плик....
Изкушенията на кухнята в Северна Франция
Появява се утайка, която трябва да се махне, така че всяка бутилка се обръща, гърлото се замразява и утайката се маха. После бутилката се допълва и процесът продължава....
Кулинарни тънкости при приготвянето на азиатски ястия
Понякога се налага леко замразяване, за да се улесни нарязването. Продуктите могат да бъдат нарязани по най-различни начини....
Климатична диета: какво е това?
Вместо това те избират материали за многократна употреба като стъклени бутилки;
- Намалете отпадъците чрез консервиране или замразяване на плодове и зеленчуци....
11 демонизирани храни, които всъщност са добри за вас
Изследванията обаче показват, че консервирането и замразяването на зеленчуци запазва повечето от хранителните им вещества. Този процес води и до по-евтин продукт.
8....
Морски Дявол
Месото е с ниско съдържание на мазнини и бързо губи влагата си и вкуса си при замразяване, затова се препоръчва прясната или охладената риба....