Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Испански десерт - ФланКарамелизирайте 1 ч. чаша захар на дъното на тавичка. В купа разбийте яйцата, докато придобият цвят на лимон. Добавете другата чаша захар, млякото и ванилията. Разбъркайте отново.
Изсипете сместа върху карамела, след...
09 Окт.
9
Турон - неустоимият испански коледен десертАко искате да добавите малко екзотичност към своето празнично меню задължително трябва да пробвате и да се насладите на този вкусен испански десерт....
25 Февр.
Испански десерт Лече Фрита* Лече Фрита е традиционен испански десерт, подготвян задължително по великденските празници, но също и през цялата година....
18 Септ.
Десерт с козунакКозунакът се нарязва на тънки филийки. Нареждат се в тава и се препичат в умерена фурна.
През време това се разбиват яйцата в прясното мляко, добавя се захарта и брашното.
Разбъркват се добре. Кремът е готов. Нареденият...
03 Февр.
Десерт с плодовеЯдките може предварително да се накиснат за няколко часа във вода.
След това всичко се блендира и овкусява с канела. Оставя се да стегне в хладилник.
Ако добавите 1-2 яйца, може и да се изпече като сладкиш....
31 Март
Десерт с маскарпонеСложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
16 Ноем.
3
Десерт с боровинкиДесертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар.
Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
01 Март
Десерт с ревенПочистете ревена и го нарежете на кубчета. Смесете виното с водата, лимоновия сок и захарта.
Разбъркайте, добавете нарязания ревен и задушавайте на тих огън за около 5-6 минути.
Добавете брашното и ваниловата захар...
03 Септ.
Десерт с маскарпонеСложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
16 Ноем.
3
Десерт с боровинкиДесертът се пече при 220 градуса. Охлажда се и се поръсва с ванилена захар.
Приготвяне на плънката: Боровинките се размразяват и отцеждат. Прибавя се захарта и се загряват до сгъстяване. Охлажда се....
01 Март