Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото в мултикукърУредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря.
След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина.
Ризотото в мултикукър е готово....
26 Април
1
Ризото с коприваПърво, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
18 Февр.
Ризото с гъбиХубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
07 Февр.
Ризото с тръбенкиСервирайте разкошното ризото на момента, за да се усещат стегнатите зрънца ориз, обвити в кремообразна субстанция. При изстиване, ориза си поема всичко и ризотото губи автентичното си очарование....
31 Окт.
Ризото с калмариЗадушавайте 15-20 минути с постоянно бъркане и доливане на вода.
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
17 Окт.
Ризото с КладницаГотовото ризото с гъби разсипете на порции.
Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах.
Добър апетит!...
03 Април
Ризото с телешкоИзвадете вече готовото ризото и го оставете да изстине. Сега идва ред на телешкото. Овкусете го със соев сос, риган и осолете. На оребрен тиган поставете и останалото масло....
18 Април
Ризото с патладжаниОставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
15 Март
Ризото с къриДобавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно (на порции от 1/2 чаша или 125 мл)....
11 Дек.
Ризото с грейпфрутДобавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по 1/2 ч.ч., всяка....
13 Януари
Ризото с шафранПродължете да готвите, като прибавяте по малко от бульона, в продължение на 20 минути.
Добавете водата с шафрана, оставащото масло и пармезана....
24 Май
Ризото с шункаМоже да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
13 Ноем.
2
Ризото в таваПочиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/.
Добавяте подправките и доматения сок/доматеното пюре. Печем в нагрята фурна около 15 -20 мин.
След...
06 Януари
Ризото с рибаВодата трябва да е общо 1 л, но се добавя на части, след като оризът я поеме. Добавете накрая и рибата заедно с маслото, поръсете със ситно нарязаните копър и магданоз и отстранете от котлона....
25 Май
1
Ризото с аспержиИзбират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин....
14 Февр.
Ризото с ягодиПрибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари.
Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът поеме цялата течност....
22 Февр.
1
Ризото с тикваЩом се изпари, добавете нарязаните сушени домати и изсипвайте на порции тиквения бульон при непрекъснато разбъркване.
Не оставяйте вкусното ризото прекалено много на котлона....
21 Септ.
Ризото с охлювиПри сервиране сипваме ризото в купички с обло дъно и обръщаме в чиния.
Разтопяваме масло и сипваме хряна в него.
С това поливаме ризотото и го поръсваме с нарязан магданоз....
06 Окт.
Ризото с пармезанПосоляваме и слагаме черен пипер на вкус.
В края на варенето добавяме едро настъргания пармезан към ризотото....
23 Януари
Ризото с гъбиСлед това приготвеното ризото се поднася.
Опитайте това Ризото с гъби - няма да съжалявате!...
12 Дек.
Ризото с крушиПродължава се с доливането на бульона на порции от 1/2 ч.ч. (125 мл), като се разбърква често.
Изчаква се цялата течност да бъде поета от ориза, докато омекне - около 18 мин. Поръсва се със сол и пипер....
12 Януари