Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

КачокавалоКачокавало
30 Май
3
Качокавало /Caciocavallo/ представлява вид италианско сирене, което е типично за остров Сицилия и южния район Базиликата. Качокавало се приготвя от краве мляко или смес от краве, овче и козе мляко....
Производство на сирене КачокавалоПроизводство на сирене Качокавало
25 Август
Свежото сирене Качокавало зрее 2-3 месеца, полузрелият вариант зрее половин година, а напълно зрелият, известен като стаджонато – година и повече. Качокавало е едно от най-популярните сирена в Италия....
Италиански салати със сирене КачокавалоИталиански салати със сирене Качокавало
04 Януари
Салатата от целина с орехи и Качокавало е с изненадващ вкус....
Италиански вкусотии със сирене КачокавалоИталиански вкусотии със сирене Качокавало
11 Дек.
Сервира се, поръсено с качокавало и щедро украсено с листенца босилек....
Кулинарна употреба на сирене КачокавалоКулинарна употреба на сирене Качокавало
30 Окт.
Качокавало сицилиано (Caciocavallo Silano) е разновидност на традиционното сирене Качокавало, типично за о. Сицилия....
Качокавало е идеалното сирене за червено виноКачокавало е идеалното сирене за червено вино
26 Януари
2
Ето какво е важно да знаете за сиренето Качокавало, защо то е идеално за компания на червеното вино и още кратка информация кои сирена на какви вина подхождат: Името на луксозното сирене Качокавало се свързва с понятията...
Популярни италиански сирена, които трябва да опитатеПопулярни италиански сирена, които трябва да опитате
13 Окт.
Качокавало е гордост на остров Сицилия и южния район Базиликата....
Най-скъпите сиренаНай-скъпите сирена
11 Май
Качокавало Caciocavallo Цена: 650 долара за 453 г Произвежда се в Италия Сиренето Качокавало се приготвя от краве мляко или смес от овче, козе и краве мляко в Сицилия, Южна Италия....
Израелската кухня: Невероятна смесица от вкусовеИзраелската кухня: Невероятна смесица от вкусове
10 Септ.
Италианското сирене Качокавало също намира добър прием сред евреите. Когато е младо и неузряло, се използва в десерти или се яде на закуска. Щом узрее и се втвърди, се настъргва и се прибавя в различни ястия....