Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на зелен бобИзмийте добре зеления фасул, почистете го и го нарежете на парчена по около 2-3 см.
Изсипете в буркан от 800 мл и подправете със солта....
20 Ноем.
6
Консервиране на печени чушкиНареждате ги в голяма тенджера с вода и ги варите за 10 мин. след завиране на водата.
Изваждате бурканчетата с щипка и ги обръщате с капачката надолу за 12 часа.
Съхранявате печените чушки на тъмно и хладно място....
17 Януари
Консервиране на зелени доматиИзмийте доматите и ги нарежете на полумесеци или на филийки.
Нарежете морковите или ги настържете.
Разпределете ги в два средно големи буркана....
11 Януари
Консервиране на домати за готвенеРецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
07 Февр.
Консервиране на люти чушлета (шипка)Нарежете копъра на ситно и обелените скилидки чесън на по две.
Напукайте чушлетата на котлон или скара от двете страни, но не прекалявайте....
10 Януари
Безглутенови крекери без млечни продукти и яйцаПриятен апетит с тези безглутенови крекери без млечни продукти и яйца!...
04 Окт.
Домашна пица с продукти от хладилникаДомашната пица с продукти от хладилника се нарязва и сервираме топла за обяд!...
16 Март
Нежни лакти с продукти от кухнятаТака с помощта на продукти от кухнята може да имате гладки и нежни лакти....
07 Януари
Консервиране на гювечНачините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране. Най-важното е да знаете от кои зеленчуци се приготвя гювечът, за да ги консервирате за зимата....
26 Септ.
Консервиране на морковиОт дълбока древност за известни техните изключителни качества като хранителен и козметичен продукт....
01 Окт.
1
Технологията на консервиранеЦелта на консервирането е да бъдат унищожени микроорганизмите в продуктите, за да могат те да са по-дълготрайни....
10 Септ.
Консервиране на маслиниЕто и рецептата за това:
Необходими продукти: 2 кг маслини, 1.25 литра вода, 3 супени лъжици готварска сол, 600 милилитра оцет, 4 скилидки чесън, нарязани на ситно, 4 ч.л....
10 Дек.
Консервиране на черешиСладкото от череши също е традиционен начин за консервиране на тези вкусни плодове....
06 Юни
Консервиране на рибаМожете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й.
За консервиране са подходящи всички видове риби – морски, речни и от езера....
11 Май
3
Консервиране на патладжаниЕто и нужните продукти:
Патладжан в олио
Необходими продукти: 3 кг патладжан, 100 г лук, 200 г моркови, глава целина, сол, магданоз, олио, черен пипер
Начин на приготвяне: Слагате на котлона тенджера с ...
17 Август
Кекс без млечни продуктиКексът се в загрята фурна на 170 градуса. След като бъде готов се поръсва с пудра захар....
25 Август
Кекс с малко продуктиИзсипваме сместа в намаслена тавичка и печем на 200 градуса до готовност.
Поръсваме готовия кекс с пудра захар....
10 Март
Козунак с домашни продуктиПродуктите ви трябва да са на стайна температура, а млякото - топло, но не горещо, да ви трае пръстът.
Активирайте маята с малко захар, мляко и брашно....
16 Април
Салата с млечни продуктиДобре е да изчакате около час, преди да сервирате, за да се смесят по-добре продуктите, но за тази оставете сместа в хладилник.
Наслагвате в чинии....
16 Април
Торта без млечни продуктиСлед това се отцеждат, измиват със студена вода, изсушават се във фурната на 50 градуса. След това се смилат фино в блендер.
За украса на тортата се отделя една супена лъжица от ядките....
14 Септ.
Консервиране на лозови листаАко искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин.
Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа....
11 Юли
Консервиране на нераздробено месоДостатъчно е да имате цяло парче месо, което да консервирате, без да разрязвате на части.
За да направите сами консервирано месо, трябва да използвате само много прясно и качествено месо....
03 Март
1