Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Омлет с бираИзпържете омлета, като по желание добавите малко натрошено сирене за плънка. Поднесете омлета веднага, защото ако престои, бързо спаОда....
04 Април
Омлет с бираИзпържете омлета до готовност и го поднесете в затоплена чиния.
Посочените продукти са за 1 порция....
03 Дек.
Омлет с бира и кашкавалРазбиваме белтъците на сняг. Разбиваме с вилица жълтъците, бирата и солта. Добавяме и кашкавала, който сме настъргали на едро ренде.
Внимателно добавяме разбитите белтъци и с голяма лъжица разбъркваме сместа, за да се...
29 Юни
Тайните на вкусния омлетОмлетите биват: обикновен омлет (омлет натюр); омлет с плънка и пъстър омлет (мозайка). Те се поднасят в момента на приготвянето им. Престоялият омлет губи много вкус и вид....
17 Април
3
БираБирата се счита за най-старата алкохолна напитка в света. Днес тя е третата най-популярна напитка след кафето и чая. Тя е слабоалкохолна и обикновено се приготвя от вода, малцов ечемик, хмел и ферментационна мая....
14 Окт.
Как се обръща омлет?За един вкусен омлет ще са ви необходими яйца, зеленчуци като чушка и домати, сирене, масло и малко сол. Разбира се, може да приготвите омлета и само със сирене или без нищо....
05 Юли
1
Домашни хитринки за по-вкусен омлет- Идеалният омлет е за една порция от 2-3 яйца и плънка. Намерението с един омлет да се нахрани семейството развалят ястието.
- Французите казват, че най-същественото условие за хубав омлет е тиганът....
11 Август
Как приготвят омлет в различните държавиАко е малък омлет, се пече 30 минути, а голям омлет може да се опече и за 1 час.
Когато се приготвя фритата, винаги се запича във фурна.
Друг вид омлет е френският....
01 Юни
Детска бираНалейте ябълков сок в чаши, сипете в тях разбитите на гъст сняг с лимоновия сок белтъци и захарта. Веднага поднесете.
По желание може да добавите и само лед към напитката, като пропуснете белтъците....
27 Януари
Минус 50 кг с омлет и шунка!Протеините в омлета задвижват обмяната на веществата, засищат за по-дълго и допринасят за изграждане на мускулите. А шунката просто е едно вкусно допълнение....
22 Януари
Най-допусканите грешки при правенето на омлетНека видим кои са честите грешки при готвене на омлет!
1. Яйцата трябва да са хубаво разбити – често прибързваме и по тази причина омлетът не изглежда така, както ни се иска....
01 Август
Коя е тайната съставка на пухкавия омлет?Бъдете изобретателни и изпробвайте омлет с гъби, омлет с чушки или пък добавете шунка към омлета. А защо не кисели краставички или праз....
19 Дек.
Копривен омлетС дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност.
Лека, вкусна, бърза и здравословна рецепта, подходяща за пролетта.
Копривеният омлет е готов....
05 Дек.
Омлет РулоС помощта на фолиото завиваме различния омлет на руло.
Сервираме омлета руло със зелени салати и репички.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...
02 Дек.
Омлет ПопайПечем апетитния омлет във фурната на 180-200°C до готовност.
Да Ви е вкусно и Добър апетит с този полезен и хранителен омлет Попай!...
25 Април
Омлет ПулярПокриваме с капак и готвим до готовност вкусния омлет.
Изваждаме омлета Пуляр срязваме го на две и поставяме един върху друг....
15 Дек.
Мексикански омлетСмесете сметана, майонеза и сладка царевица, полейте при сервиране на Мексикански омлет....
31 Май
Омлет УникатПосле внимателно покрийте плънката с другата половина на омлета, за да заприлича на полукръг.
Сервирайте в чиния с подходяща за сезона салата.
Омлетът Уникат е готов....
15 Февр.
8
Градинарски омлетПечете омлета на 180 градуса 40 минути.
Градинарският омлет е много вкусен....
13 Юни
Затворен омлетЩом се по-запържат яйцата, затваряме омлета с помощта на шпатула. Запържваме го малко от едната страна, след което го обръщаме и от другата.
Става много бързо и много вкусно....
31 Дек.
3
Омлет суфлеОтделяме жълтъците от белтъците.
Жълтъците разбиваме заедно с брашното и настърганата лимонова кора.
Белтъците разбиваме на сняг, заедно с пудрата захар. След това ги добавяме лъжица по лъжица към жълтъците.
Разбъркваме...
04 Февр.
Габровски омлетЗагрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи.
Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти готови.
Добавете водата отстрани по продължение на ръба на белтъците....
12 Януари
2