Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спагети с Песто Дженовезе и ПармезанСъвет: Пестото, което ви остане, може да съхраните в хладилник в добре затворено бурканче.
Спагетите с Песто Дженовезе и Пармезан са много вкусни....
09 Юли
Песто ДженовезеПесто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....
08 Окт.
2
Сос Песто ДженовезеКедровите ядки се запържват в сух тиган около 3 мин. Счукват се в хаванче заедно с чесъна и морската сол.
Босилекът се прибавя постепенно, като се продължава да се чука, до получаването на гладка смес.
Смесват се...
17 Април
Фарфалини с песто дженовезеВърху фарфалините се слага от готовото песто, гарнира се с листенца пресен босилек.
Бон апети!...
04 Март
Талиатели с песто ДженовезеРазделете я в чинии и отгоре посипете с пестото.
Поднесете порция талиателе с песто Дженовезе, поръсени с кедрови ядки и пармезан....
06 Юли
Паста с песто дженовезеСварете пастата според указанията на опаковката, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....
05 Май
Пържоли с песто ДженовезеПоднесете сочна свинска пържола в чиния, полята с вкусно песто Дженовезе.
Изкусителни пържоли с песто Дженовезе....
20 Дек.
2
Салата Капрезе с песто ДженовезеВърху тях се разпределя от пестото.
Италианската салата се поръсва се допълнително с балсамов оцет, зехтин и сух риган на вкус.
Салатата Капрезе с песто Дженовезе е готова....
08 Юни
Песто дженовезе - емблема за италианската кухняПесто дженовезе произхожда от приказната италианска област Лигурия – кръстопът и сборен пункт на много култури още от древни времена....
24 Февр.
Кулинарен учебник: Домашно песто ала ДженовезеТези съставки се комбинират ефективно и създават гарантирано добро песто, но ако все пак решите, че ще опитате традиционната рецепта за песто Дженовезе ще ви трябват: пресен босилек-около 50 г; 1/2 чаша студено пресован зехтин...
22 Април
Спагети с пилешки гърди и песто ДженовезеСпагетите с пилешки гърди и песто Дженовезе са много вкусни!...
07 Май
Канелони ДженовезеКанелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване.
Спанакът се сипва и се задушава на умерена температура.
Овкусява се с индийското орехче, черния пипер...
14 Март
1
Талиатели дженовезеПригответе класическия сос песто Дженовезе, като сложите в купа измитите листа от пресен босилек, чесъна, кедровите ядки и зехтина. Пасирайте, така че продуктите да станат на ситни парченца.
3....
11 Дек.
Пълнозърнести талиатели ДженовезеОвкусява се със зехтин и готово песто Дженовезе.
Талиателите се разбъркват и разпределят в порционните чинии. Отгоре пълнозърнестата паста се поръсва с настърган пармезан и се декорира с листенца пресен босилек....
21 Септ.
Ньоки а ла дженовезеКипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння.
Смесете с босилека, разбитите яйца, ситно нарязаните сушени домати, половината...
21 Май
Традицията на италианското пестоТрудно е да се каже коя от всички рецепти, които се предлагат за песто дженовезе, е оригиналната....
20 Окт.
Песто Росо (Червено песто)Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно.
Смесете ги в блендер или чопър с нарязания половин пресен домат, долейте от водата,...
18 Януари
Неустоими идеи със сос ПестоВажното е да не забравяте, че Пестото е солено, така че бъдете внимателни, докато добавяте сол на самата супа.
Песто за Салати
Може ли Капрезето да мине без Песто? Разбира се, че не....
07 Дек.
Пет изпитани рецепти за пестоПочитателите на италианската кухня знаят, че на италианската трапеза пестото е на особена почит. Предлагаме ви пет различни рецепти за песто, които можете лесно и бързо да си приготвите у дома....
27 Август
Песто Трапанезе - състав и кулинарни приложенияТо представлява алтернатива на класическото Песто Дженовезе и е подбрало вкусовете на Сицилия....
29 Септ.
Как да си приготвим червено пестоСъществуват множество разновидности на дъхавия сос и въпреки различните съставки, които се слагат във всички тях, едно е сигурно – класическият песто дженовезе се прави основно от босилек....
08 Февр.