Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио. Месото е готово, когато отделя прозрачен сок при леко пробождане с ножа....
30 Май
2
Печен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио. Месото е готово, когато отделя прозрачен сок при леко пробождане с ножа....
30 Май
2
Бавно печен свински бутОставете сочното печено свинско малко да се охлади, след което го нарежете на филийки.
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
06 Май
Печен свински бут за Нова годинаПече се в предварително нагрята на двеста градуса фурна час и половина....
30 Дек.
1
Печен свински бут със сметанаПриготвеният свински бут се намазва със сол.
Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната. Бут от 7 килограма се пече приблизително 5 часа....
01 Януари
Печен Свински Бут с КартофиЗагрява се олиото в тиган и се запържва месото от двете страни няколко минути, докато се зачерви. Слага се в тава, поръсва се със сол, черен пипер и розмарин.
Налива се 1/4 ч.ч. вода, нареждат се около месото целите небелените...
18 Май
1
Печен свински бут с мащеркаВземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио. Сложете в хладилника да се маринова за поне 6 часа....
20 Окт.
Печен свински бут с оризПече се, докато всички продукти се сготвят. Ако е необходимо, се долива още вино....
13 Ноем.
Печен свински бут на фурнаИзваждаме месото от плика, увиваме във фолио и печем свинското за час и половина.
10 минути преди да го извадим от фурната, махаме фолиото и запичаме за 10 минути.
Печеният свински бут на фурна е готов....
05 Февр.
Печен свински бут с морковиНарежете свинския бут на кубчета, оваляйте ги в ситно нарязания магданоз и ги изсипете в намазнена тава.
Сипете върху месото пюрето, наредете отгоре бланширани моркови и ги покрийте с резенчета масло....
27 Март
Печен свински бут по селскиВръща се отново в тавата и се пече още час, като се полива често със соса, отделил се при печенето и още гореща вода. Добре зачервеното от всички страни месо се изважда и се оставя да изстине....
18 Септ.
Печен шпикован свински бутПоднасяме печеното свинско, залято със соса и с подходяща гарнитура.
Да Ви е сладко!...
30 Май
Бавно печен свински бут с ароматни подправкиУвеличаваме температурата на 200 градуса и печем още около 20 минути до зачервяване.
Сервираме вкусното печено свинско с подходяща гарнитура....
21 Февр.
Бавно печен свински бут със сос от трюфелПеченото свинско се нарязва на филета и се поднася със сос. Да ви е сладко!
Бавно печеният свински бут със сос от трюфел е готов....
24 Юли
Печен агнешки бутЗавива се във фолио и се пече.
Малко преди да стане готово печено агнешко, се маха фолиото и се допича.
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
04 Дек.
1
Печен овчи бутПоставяме го във фурната и печем за около час-час и половина.
Когато е готово, вадим заливаме с марината и го нарязваме.
Може да се поднесе с гарнитура от задушени зеленчуци и пресни картофи с копър....
19 Март
Печен агнешки бутПоставяме във фурната и печем на 180 градуса за около час.
След това намаляваме фурната, премахваме фолиото и продължаваме да го печем за още час и половина, докато хване коричка....
27 Дек.
Гювеч със свински бутПечем гювеча със свинско на 180 градуса 2 часа.
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
21 Февр.
1
Пьоркьолт от свински бутВърху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
25 Юни
1
Задушен шпикован свински бутМоже да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци.
Задушеният шпикован свински бут е готов....
11 Дек.