Gotvach.bg»Статии»Поднасяне на семийон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поднасяне на семийон

Търсиш информация за Поднасяне на семийон? Разгледай последните ни публикации и статии за Поднасяне на семийон.
СемийонСемийон
Поднасяне на Семийон Тези вина се поднасят охладени до температура от 10-12 °C. При сервиране можете да използвате универсална чаша за бяло вино. Тя е подходяща както за по-млади, така и за по-стари вина....
БордоБордо
Поднасяне на Бордо При поднасянето на вината, произведени в Бордо, трябва да се вземе под внимание към кой вид спадат и каква е тяхната възраст....
ВиноВино
Сред най-известните и широко разпространени бели сортове са Шардоне, Совиньон блан, Траминер, Семийон, Ризлинг, Пино гри, Мускат, Мискет и др....
Бяло ВиноБяло Вино
2
Сред основните сортове, от които се прави бяло вино, са Совиньон блан, Траминер, Димят, Пино гри, Шардоне, Виониер, Видал блан, Ермитаж, Пино блан, Албариньо, Керацуда, Шенин блан, Семийон, Мускат, Алиготе, Юни блан,...
Совиньон БланСовиньон Блан
Поднасяне на Совиньон блан Това вино се сервира добре охладено и се консумира още докато е младо....