Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Толстолоб с девесил на параТолстолоб с девесил на пара
23 Април
Този толстолоб с девесил на пара е уникална вкусотия! Наздраве! Източник: Rumen Hristov от Кулинарна мрежа...
Ципура на фурна с девесил и лимонЦипура на фурна с девесил и лимон
07 Юни
Бърза, лесна и много вкусна ципура на фурна с девесил и лимон. Добър апетит!...
Скумрия на фурна с девесил и лимонСкумрия на фурна с девесил и лимон
08 Окт.
Сервирайте тази вкусна и бърза за приготвяне печена риба с девесил и лимон с подходяща гарнитура. Скумрията на фурна с девесил и лимон е готова....
Шаран на фурна с девесил и бяло виноШаран на фурна с девесил и бяло вино
10 Май
Шаранът на фурна с девесил и бяло вино е много вкусен....
Крехко агнешко с лук и девесил на фурнаКрехко агнешко с лук и девесил на фурна
06 Април
Наситнете дръжките на девесила и ги добавете в тавата. Овкусете агнешото с посочените подправки. Полейте с олио и сложете в загряат на 200 градуса фурна....
Няколко причини да използвате подправката девесилНяколко причини да използвате подправката девесил
11 Май
Именно в някои средиземноморски страни като Италия девесилът се счита за силен афродизиак. В България много традиционни ястия се овкусяват с тази ароматна подправка, добавена в прясно или сушено състояние....
ДевесилДевесил
05 Февр.
1
Девесилът се запазва много добре замразен във фризер. Кулинарна употреба на девесил Обикнат като подправка за рибена чорба и различни ястия с агнешко, девесил намира доста широко приложение в кулинарията....
Домашна подправкаДомашна подправка
15 Юли
3
Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия....
Домашна подправкаДомашна подправка
15 Юли
3
Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия....
Домашна провансиалска подправкаДомашна провансиалска подправка
20 Февр.
2
Домашната провансиалска подправка се съхранява в стъклен буркан с капак на тъмно и хладно място. Използва се за овкусяване на всякакви ястия с меса, зеленчуци, за супи и за овкусяване на хляб и крутони....
Солена подправка СамардалаСолена подправка Самардала
18 Май
Оставете подправката да съхне на тъмно и проветриво място, за да запази цвета си. След като течността се изпари, подправката е готова. Съхранявайте подправката в стъклен съд, затворен с капак....
Универсална домашна подправкаУниверсална домашна подправка
14 Февр.
6
Тази подправка ползвам за приготвянето на супи и всички видове ястия....
Универсална зеленчукова подправкаУниверсална зеленчукова подправка
11 Дек.
1
Универсалната зеленчукова подправка е готова....
Миди с девесилМиди с девесил
08 Януари
Поднесете мидите със стръкчета девесил и поръсани с лимоновия сок....
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка
15 Септ.
Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Индийско къри - подправкаИндийско къри - подправка
10 Август
Всички подправки се смесват в порцеланов и в никакъв случай метален хаван. Започват да се стриват постепенно, докато станат на гладка каша, което отнема около 30 минути....
Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!
21 Март
Ето какво е добре да научите още за девесила и как да го използвате: - Девесилът е подправка и билка, която напразно е подценявана....
За какво се използва подправката девесил?За какво се използва подправката девесил?
02 Март
На последно място, но не е и по важност подправката девесил е незаменима, когато се приготвя рибена чорба или се прави традиционното печено агнешко месо....
Сушени моркови (за подправка)Сушени моркови (за подправка)
07 Август
Изсушените зеленчуци запазват витамините и подобряват вкуса на ястия, супи и най-вече бульони. Те се съхраняват лесно, не заемат много място и се приготвят много бързо. За да ги съхраним за през зимата, ни е необходима...
Моята универсална зеленчукова подправкаМоята универсална зеленчукова подправка
07 Август
Моята универсална зеленчукова подправка е готова....
Домашна подправка с морковиДомашна подправка с моркови
09 Окт.
Измийте много добре зеленчуците. Обелете морковите, главите целина и пащърнака. Измийте ги отново и ги настържете на едрото ренде. Магданоза и листата от целина измийте и наситнете. Смесете, посолете и объркайте добре...
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
21 Април
Щом оризът поеме водата и омекне, се добавят нарязаните на ситно зелени подправки. Всичко се разбърква добре и с тази смес се пълни агнето. Зашива се и се слага в дълбока тава, на дъното на която са кръстосани пръчки....
Джуркана коприва с девесилДжуркана коприва с девесил
02 Април
Девесилът се нарязва на ситно и с него се поръсва ястието с коприва. Джуркана коприва с девесил - селска манджа от рецептите на баба....
Бразилска подправка за месоБразилска подправка за месо
18 Окт.
Нарежете на ситно червения лук и го смесете със ситно нарязаните чушки и кориандъра. Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да престои на хладно поне 30-тина минути. Сосът е изключително подходящ...
Зеленчукова подправка за ястияЗеленчукова подправка за ястия
19 Окт.
Зеленчуковата подправка е идеална за супи и яхнии....