Gotvach.bg»Статии»Подправки за Заешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои подправки са подходящи за заешко?
В маринатата за заешко месо може да се добавя чесън, мащерка, розмарин. При приготвянето на ястие от заешко месо се използват различни подправки....
Как да сготвя заек?
Не изхвърляйте заешки карантии - те се приготвят заедно с месото, особено заешкия черен дроб....
Подходящите подправки за ориз
След като сте вече запознати с подправките подходящи за вкусен ориз, можете да си приготвите някои традиционни рецепти за ориз като пиле с ориз, ориз с домати, заешко с ориз, ориз на тиган, спанак с ориз, а защо не и испанска...
Съвети при приготвянето на заешко
Към всичко това чудесно пасват гъби, както и типично "нашенски" подправки като чубрица, джоднен и черен пипер....
Как да си приготвим перфектния пастет?
За пастет с отлични вкусови качества се смята този, приготвен от различни видове месо (свински крака, дроб, телешко, заешко, птиче месо, риба, бекон или шунка), зеленчуци и подправки....
Как да сготвим крехък заек
Ако не сте успели да се сдобиете с домашен заек, е добре преди това да го накиснете в марината, в която освен вода сте сложили сол, оцет и подправки по избор....
Най-добрите подправки за супа
Всичко това важи и за супите от пуешко и заешко месо.
Ако приготвяте пилешка супа по средиземноморска рецепта е възможно да срещнете и подправки като риган, босилек и мащерка....
Подправки, подходящи за гювеч
Ако сготвим гювеч със заешко, подходящите подправки са чубрица, дафинов лист, сухи чушки, червен пипер, черен пипер и сол....
Как да сготвим див заек
По желание може да добавите ароматни подправки. След като премине времето, го измивате и вече е готов, за да го сготвите вкусно на вашето семейство....
Най-използваните подправки в испанската кухня
В испанската кухня често се използва при запичането на картофи, агнешко месо, заешко месо или ярешко месо. Той добавя вкус към приготвеното изпечено месо, но също така много често се използва без термична обработка....
Чешка кухня - ястия и традицииВ традиционната чешка кухня има много разновидности на гулаш - може да бъде телешки, свински, заешки, асорти, ловджийски, селски и още много....
1
Към какви ястия да добавяме розмарин
Заешкото придобива по-приятен аромат, ако се готви с розмарин.
Пернатият дивеч е много по-ароматен и вкусен, ако при приготвянето му се добави розмарин....
Традиционни български ястия със заешкоНай-често се използват както пилешко, телешко и свинско, така и заешко. У нас заешкото е най-популярно в районите, в които ловни дружинки предпочитат сами да ловуват този дивеч....
1
Френска или Италианска кухня
В крайна сметка Италия се е наложила с пици, паста, ястия от риба, телешко, заешко, агнешко, свинско, дивечово месо, различни колбаси, ризото, многобройните сосове....
Бигос - най-вкусното свинско с кисело зеле
пипер и сметана;
• Бигос по ловджийски – с парченца от печено сърнешко, еленско или заешко и с допълнение от сушени шишарки на хвойна;
• Вегетариански бигос – месото се замества от соеви късове и вегетариански...