Gotvach.bg»Статии»Подправки за Лаврак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи подправки за овкусяване на лаврак
Лавракът е риба, която основно се пържи и затова всички подправки, в които участват чесъна и оцета са добре приети в рецептите за пържен лаврак....
Подправете лаврака като истински шеф готвач
Класическата рецепта за приготвяне на лаврак идва от Франция. В нея той се подправя с копър. Почти няма рецепта, в която лавракът да не е подправен с копър или магданоз....
ЛавракЛаврак много си отива с различни средиземноморски подправки и гарнитури – чесън, зехтин, домати и доматена паста, мащерка, червени чушки. Подходящи подправки за лаврак са и джинджифил, сусам, чили....
1
Как да приготвим лаврак?
Как да приготвим лаврак?
Можете да приготвите рибата Лаврак цяла, или нарязана на филета, да изберете различни подправки за риба, които да придадат уникален вкус и аромат на ястието....
Да си приготвим печен лаврак
Можете да сервирате рибата с гарнитура от печени пресни картофи, варен ориз с подправки или салата от краставици.
Следващата рецепта е по-лесна и бърза за приготвяне. За нея ще са ви необходими цели лавраци....
Защо да ядем лаврак по-често?
Подходящи подправки за лаврак са чесън, копър, мащерката, джинджифил, зехтин и всички типични за средиземноморската кухня.
Полезният лаврак е подходящ за всякакъв тип диетично хранене....
Вкусни рецепти с лаврак
Под лаврака наредете няколко резена домат, отгоре сложете рибата, която сте подправили с черен пипер и сол. В корема на рибата сложете нарязаните гъби, а върху нея отново наредете шайби домат....
Тажин - магьосникът в арабската кухняТлъстички бели рибни филета като камбала, Махи- Махи, лаврак или атлантически големоглав се препоръчват при избора каква риба да сготвим в тажин....
1
5 емблематични ястия на средиземноморската кухня
Лаврак на фурна
Необходими продукти: лаврак 2 бр., чесън, зехтин, лимон, черен пипер, мащерка и сол
Рибата се почиства, измива и посолява....
Какво е Барамунди?
За още вкусни идеи разгледайте нашите вкусни предложения за лаврак на скара или сочен лаврак на фурна....
Кимионът е неизменна съставка на Гарам Масала
В индийската кулинарна традиция гарам масала представлява подправка, получена при едновременното смилане и смесване на различни подправки. В най-честия случай преди това те се изпичат....
Подходящи подправки за месо от акула
Естрагон
Често използвана подправка за риба, но трябва да внимавате да не прекалявате с него.
Чесън, мед и горчица
Да, не за подправки, но няма как да не ги споменем....
Какво да сготвим със сардини
Тя се подправя със сол и прясно смлян черен пипер и се оставя да се маринова за един час. Разбърква се със салама едва накрая....
Как да сготвим риба в хартия за печене
Риба с билки в хартия
За 2 порции
Необходими продукти: 2 риби (лаврак, ципура, пъстърва) - изкормени и почистени, 1 връзка пресен копър, 1 връзка пресен магданоз, 1 връзка прясна мащерка или 1 пакетче суха,...
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна риба
Например, сьомга, пъстърва и лаврак ще бъдат сочни с минимални подправки. Те са мазни риби, така че не изискват наситени маслени маринати....