Gotvach.bg»Статии»Подправки за конско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се готви конско месоКонското месо е постно, чисто месо, което снабдява организма с полезни вещества.
Студеното варено конско месо се поднася, поръсено със зелени подправки и доматен сос....
1
Мариноване и готвене на конско месо
Добавят се подправките и накрая месото се залива с вината. Престоява така три дни в хладилника.
Друга много подходяща марината за конското съдържа горчица....
Тайните на вкусната каймаВ случая можете да пробвате, като смесите 60 процента конско, 20 процента по-мазно свинско и 20 процента телешко. Конското месо е изчистено от мазнини и съдържа най-чистия протеин....
1
Конското месо е деликатес в много страниТака че кавалеристите взели от конското месо, опекли го на огън, сложили подправки и поставили началото на консумацията на конско филе....
1
Конска луканка - диетичният деликатесСледва да се сложат подправки.
Най-добре сложете същите подправки, които добавяте и на другият домашен суджук – кимион и черен пипер, отново равни количества и от двете....
5
Да си направим кайма за кюфтетаТе се определят в зависимост от добавяните им подправки. Кюфтета, подправени с много лют, кълцан червен пипер например, се наричат „нервозни кюфтета“....
4
КаймаВ случая можете да пробвате, като смесите 60 процента конско, 20 процента по-мазно свинско и 20 процента телешко. Конското месо е изчистено от мазнини и съдържа най-чистия протеин....
2
Откриха конско месо в бг наденица във Великобритания
Според информацията на етикета този продукт е приготвен единствено от телешко и свинско месо, растителни фибри и подправки, но истината се оказва съвсем друга....
Седем интересни факта за хряна, които не знаете
Много гурмани го обожават като пикантна подправка, а народната медицина го въздига като лек срещу куп болести....
В Куба приготвят рибата ето така
Не по-малко известна обаче е и кубинската кухня, която е наситена от странни аромати и подправки....
Вижте ги! Ето кои са най-често фалшифицираните храни
Разреденото вино, сокове и подправки като че ли вече не изглеждат толкова страшно....
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на бакла
Наричат я звънящ боб, конски боб, фава, английски боб, фаба и много други имена. Баклата се приготвя малко по-трудно заради процеса на обработката на шушулките, но пък е много полезна....
Тайните на кубинската кухня
Често в традиционните им гозби присъстват телешко, конско месо, фасул....
Кои храни да избягваме при болест на Крон?
Люти подправки, маринати, оцет, алкохол, това са все храни и хранителни компоненти, които дразнят чревната лигавица и задължително би следвало да се избягват.
3....