Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Прекмурска ГибаницаПрекмурска Гибаница
07 Септ.
За заливката разтопете на бавен огън маслото в сметаната. Корите за баница предварително се изрязват според формата на тавата, в която ще се пекат....
Как да приготвим Прекмурска гибаницаКак да приготвим Прекмурска гибаница
04 Септ.
Изисква немалко време за приготвяне, но пък резултатът е повече от невероятен. Ето как да си го приготвите: Прекмурска гибаница Необходими продукти: 500 г кори за баница, 50 г краве масло за намазване....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Сръбска Гибаница с готови кориСръбска Гибаница с готови кори
18 Юни
Намажете отгоре сръбската баница с малко олио и я сложете да се пече в предварително загрята фурна на 180 °C за около 30 минути. Сръбската Гибаница с готови кори е много сочна и вкусна. Добър апетит!...
ГибаницаГибаница
20 Август
Подготвяме си тавичката, в която ще си печем гибаницата, като намазваме с 1 супена лъжица олио постиламе 2 кори една върху друга на дъното....
ГибаницаГибаница
04 Април
Отгоре гибаницата се намазва с малко олио и се слага във фурната. Баницата се пече на 200 градуса за около половин час....
Сръбска ГибаницаСръбска Гибаница
31 Август
След това нарязваме и поднасяме сръбска Гибаница....
Коледна сръбска ГибаницаКоледна сръбска Гибаница
29 Дек.
Пече се в предварително загряна фурна 30 минути на 200 градуса....
Традиционна сръбска гибаницаТрадиционна сръбска гибаница
02 Април
Традиционната сръбска гибаница се пече за 30 мин. на 180 градуса. Лесна закуска за заети домакини и начинаещи кулинари!...
Класическа сръбска баница ГибаницаКласическа сръбска баница Гибаница
04 Януари
Печете класическата сръбска баница Гибаница до придобиване на златист загар в умерена фурна. Когато е готова, я напръскайте с вода и завийте с кърпа за 10 мин. Нарежете и поднесете!...
Традиционна сръбска баница ГибаницаТрадиционна сръбска баница Гибаница
02 Ноем.
Традиционната сръбска баница Гибаница е готова....
Оригинална рецепта за сръбска баница – ГибаницаОригинална рецепта за сръбска баница – Гибаница
20 Януари
2
След което с помощта на вилица извадете корите и равномерно разстилате в тавата (като плънка). Отгоре върху тях поставете двата броя отделени кори в началото и прегънете навътре висящите части на корите....
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
Приготвяне на сладка с дюлиПриготвяне на сладка с дюли
11 Окт.
1
Ето и рецептите: Сладко от дюли Необходими продукти: 1 кг дюли, 2 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина Начин на приготвяне: измивате дюлите и ги обелвате, след което ги завивате в намокрена с солена вода кърпа, за...
История и приготвяне на фондюИстория и приготвяне на фондю
03 Юни
1
Приготвянето на фондю е много забавно, тъй като при него участват както гостите, така и домакините....
Съвети за приготвяне на рибаСъвети за приготвяне на риба
16 Май
Индийски нюанс ще придобие рибата, ако приготвите сами суха смес от любимите ви индийски подправки и натъркате с нея рибата. Преди печене напръскайте рибата с малко зехтин....
Съвети за приготвяне на зеленчуциСъвети за приготвяне на зеленчуци
02 Април
Избягвайте да разбърквате зеленчуковите ястия, докато ги приготвяте. По-добре е да тръскате от време на време тенджерата, като плътно затворите капака й....
Съвети за приготвяне на сандвичиСъвети за приготвяне на сандвичи
18 Март
Сандвичите са едни от най-лесните за приготвяне и ефектни за сервиране ордьоври....
Приготвяне и овкусяване на сланинаПриготвяне и овкусяване на сланина
04 Дек.
Начин на приготвяне: Сланината се измива и нарязва на парчета с ширина от около 10 см и дължина около 30 см....